,,Sasha, fiul artistului Marcel Pavel, iubește muzica din copilarie, iar acum își dezvoltă abilitățile de DJ și producător sub îndrumarea tatălui său. Tânărul pasionat de ritmurile electronice, dar și de pian, visează să urce pe cele mai mari scene ale lumii'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Sasha Pavel a moștenit talentul tatălui său

Sasha Pavel, fiul talentat al cunoscutului artist Marcel Pavel este DJ și producător muzical în devenire.

Tânărul petrece mult timp în studio, unde lucrează la piese alături de prieteni, dar și de tatăl său.

Sasha Pavel- Studiu la pian, petreceri, o viață și tumultoasă, și serioasă. Eu mă axez mai mult pe muzica electronică de dance, mai nou afro house, minimal deep tech, adică fac pur simplu muzica pe care o simt eu.

Tânărul își compune singur piesele, iar inspirația îi vine din viață de zi cu zi.

Sasha Pavel- Piesa asta am avut-o în cap într-o noapte și mi s-a părut o idee foarte frumoasa.  Și dupăia m-am gândit, suna puțin cam prea serios, prea melancolic și am zis să o adaptez puțin și cu putina magie și inspirație, am ajuns la ceva de genul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sasha Pavel- Piesa asta înseamnă foarte mult  pentru că e cam prima piesa la care am construit tot la ea, linia, melodia, acompaniament și abia aștept să o pot lansa să fie ascultată.

Curând, Sasha va lansa o melodie alături de tatăl său.

Citește și: George Nicolescu, cântărețul născut orb, a murit la câteva zile după ce a împlinit 74 de ani

Sasha Pavel- Pregătim de fapt un remix la o piesa de a lui. Orice și daca avem vreo idee, inspirație, în studio posibilitățile sunt infinite.

Și în cazul fraților săi, Richard și Iuvenalia, dragostea pentru muzica s-a moștenit.

Sasha Pavel- Frățiorul mai mare, e bine, este un pedagog extraordinar, după ce a absolvit masterul la universitatea de muzică în București, sora mea mai mica, actorie, muzică. Pe lângă școală, face balet, tot. Ea le face pe toate, practic este un artist în devenire, complet tot.

Pe lângă pasiunea pentru muzica electronică, Sasha știe să cante la pian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si