„Cândva colegi de partid și buni prieteni, Diana Șoșoacă și George Simion s-au bălăcărit ca la ușa cortului, iar conflictul dintre cei doi a umbrit discuțiile despre buget”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Confruntare aprinsă între Diana Șoșoacă și George Simion

Aceste scene șocante, care sunt rare chiar și pe stadioane, s-au întâmplat în Parlamentul României, în timpul dezbaterilor despre bugetul pe anul viitor.

Dialogul suburban a continuat minute în șir, timp în care cei doi și susținătorii lor au blocat activitatea legislativului.

Nici apelurile disperate de la microfonul Parlamentului nu i-a putut liniști pe cei doi.
Pe fondul circului de la prezidiu, scandal a fost și în bănci, unde UDMR-iștii și cei de la AUR au fost la un pas de bătaie, precum în clipurile urmărite de unul dintre aleși, care a renunțat să privească spectacolul grotesc și a deschis un clip în care un boxer îmbrățișează o tânără.
În mijlocul tărăboiului e prins chiar fostul ministru al Mediului, Tánczos Barna. Sătul de urletele din jurul lui, UDMR-istul încearcă în zadar să calmeze spiritele prea încinse.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Scandalul din Parlament s-a lăsat cu urmări penale. Diana Șoșoacă i-a făcut plângere lui George Simion

Disputa a continuat și pe holurile Parlamentului. Deputatul PSD Daniel Ghiță, fost luptător de K1, care este în negocieri să treacă în barca celor de la AUR, l-a urecheat la propriu pe un coleg de la USR, în buffet.
Președintele interimar al Camerei Deputaților s-a declarat oripilat de momentele de huliganism din forul legislativ.


Conducerea parlamentului se gândește deja să caute o soluție pentru a-și asigura securitatea, dar George Simion crede că nimic nu îl va putea opri.
Nici discursul premierului nu s-a auzit foarte bine în sală, din cauza huiduielilor unora dintre aleși, dar și a scenografiei pusă la cale de grupul USR.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si