,,Clubul de fotbal Rapid e implicat într-un scandal uriaș. Procurorii spun că Daniel Niculae, președinte al echipei de fotbal, colabora cu ultrașii ca să aducă pe stadion materiale pirotehnice periculoase. Cu mai multe detalii vine chiar acum colega mea, Larisa Rațiu’’, a transmis Simona Pătruleasa.

Scandal de proporții la FC Rapid

,,Bună dimineața, Simona! Bine v-am găsit!

Anchetatorii au descoperit ca în stadionul Giulești, în una dintre băile bărbaților, era ascunsă o încăpere în perete, unde se afla un arsenal întreg cu petarde, fumigene și torțe, dar și combinezoane și măști din plastic.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Gigi Becali condamnă statul român: "Sunteți criminali". A câștigat la CEDO procesul împotriva României, în "Dosarul Valiza"

Totul a ieșit la iveală în urma unor percheziții de proporții, atât la stadion cât și în casele a 19 suspecți. Și în locuințele ultrașilor au fost găsite materiale pirotehnice.

Șeful galerie de la Rapid și alți 15 bărbați au fost reținuți.

Însă marea surpriză a fost că și Daniel Niculae, președintele FC RAPID,  a fost ridicat de acasă cu mascații și dus la audieri. Este bănuit că ar fi colaborat cu ultrașii și le-ar fi permis accesul în galerie, la meciuri dar este cercetat în libertate.

Dan Sucu, patronul clubului sportiv a declarat ca nu are de unde să știe ce se întâmplă pe stadion în afara zilelor de meci și a precizat faptul ca este esenţială respectarea legii, dar trebuie să se facă diferenţa între violenţă şi aprinderea de torţe’’, a transmis Larisa Rațiu, reporter Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si