Senatorul PNL Daniel Fenechiu, surprins în timp ce fuma pe holurile Parlamentului

Momentul de pe holurile Parlamentului a dat naștere unui scandal monstru. George Simion l-a filmat pe senatorul PNL Daniel Fenechiu în timp ce fuma o țigară și vorbea la telefonul mobil. 

„Ce faceți, domnule Fenechiu? Fumați în spațiul public? Ce faceți cu țigara, că vă ardeți? Domnu' Fenechiu, încălcați o lege.

Și dumneavoastră sunteți în Comisia Juridică de la Senat”, spune George Simion, în timp ce transmitea live momentul pe pagina sa de socializare. 

Citeste si: VIDEO| Petiții online împotriva senatoarei Diana Șoșoacă: „Trebuie oprită această nebunie”

Inițial, Daniel Fenechiu a încercat să ascundă țigara, pe care ulterior a stins-o de treptele holului. Imediat au început și jignirile la adresa lui George Simion. 

„A venit ordinarul de Simion care e un jeg ordinar, uite o spun în direct, unde doi colegi de-ai lui fumau aici, au stins țigările și s-au dus și l-au chemat pe el aici să-mi facă mie poze”, îi spune Fenechiu persoanei cu care vorbește la telefonul mobil.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„O făceam cu doi dintre colegii tăi, jegule ce ești!”, i-a spus apoi Daniel Fenechiu lui George Simion, după ce a încheiat apelul telefonic. 

Citeste si: VIDEO| Cannabis, găsit în Parlament. Un membru din partidul AUR avea asupra sa un plic cu substanța interzisă

Ședința Comisiei de Sănătate din Parlament, boicotată de membrii AUR

În urmă cu doar câteva ore, un alt scandal a avut loc în Parlament, în prim plan fiind tot membrii AUR. O parte dintre ei, printre care și cei doi lideri ai formațiunii, George Simion și Claudiu Richard Târziu, au boicotat ședința Comisiei de Sănătate, acolo unde urma să se discute introducerea obligativității certificatului verde la locul de muncă. 

Cei de la AUR au intrat cu forța în ședință, deși nu au fost lăsați de Daniel Fenechiu, pe care l-au îmbrâncit și au forțat astfel accesul. 

Citeste si: Scandal în Parlament pe tema certificaului verde! Liderii AUR au intrat cu forța în ședința Comisiei de Sănătate

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„De ce nu se înregistrează această ședință? Ce voiați să pregătiți? De ce nu aveți camere video?”,

a fost întrebarea adresată de către unul dintre membrii AUR care au întrerupt ședința.

„Ați văzut cum nu vor ca presa să fie prezentă și nu ne lasă să filmăm la lucrări. Nu pot să voteze cinci oameni pentru ca voi să fiți închiși în case. Îmi pare rău că a fost ținută presa în felul ăsta pe holuri”, a spus George Simion, în timp transmitea întregul moment pe pagina sa de Facebook. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si