Cei doi soți, însoțiți de doi minori, au coborât din autobuz în comuna Crângurile din Dâmbovița și au avut un conflict cu un bărbat de 29 de ani care se afla într-un autoturism.

Cel dat jos din masina personala spune că motivul pentru care a oprit a fost că a observat când persoanele în cauză ar fi agresat un calator din mijlocul de transport.

Citește și: VIDEO- O femeie a fost luată pe capotă de o șoferiță care a parcat pe locul ei plătit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Persoanele in cauza au fost conduse la sediul poliției, unde, pe parcursul verificărilor, s-a prezentat și un bărbat de 51 de ani, care a sesizat faptul că a fost agresat fizic de mai multe persoane, în timp ce se deplasa cu un autobuz pe raza municipiului Pitești.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea linistii publice si loviri si alte violente,cazul fiind instrumentat de un procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti.

Un adult și un minor au fost reținuți, dar ulterior s-a dispus punerea lor în libertate.

Citește și: Ce se întâmplă cu Ana Morodan după ce a fost prinsă la volan beată și drogată? Vedeta a postat un nou mesaj: „Până mă fac bine”

O femeie a fost luată pe capotă de o șoferiță care a parcat pe locul ei plătit

Scene incredibile în Arad. O șoferiță a luat pe capotă o altă femeie care a parcat pe locul ei plătit. Aceasta a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, în timp ce s-a așezat în fața mașinii pentru a nu o lăsa să treacă. Șoferița, însă, a demarat în trombă cu tânăra pe capotă și a mers așa câteva zeci de metri până când victima s-a dezechilibrat și a căzut. 

Citește și:  VIDEO- Scandal din cauza dedicațiilor: mai mulți tineri din două comune din Sibiu s-au luat la bătaie

În acel moment, șoferița a mai făcut o manevră imprudentă și a trecut milimetric cu roata pe lângă capul femeii.

Polișțiștii au întocmit un dosar penal, iar tânăra și-a scos un certificat medicolegal în care se spune că are nevoie până la două săptămâni de îngrijiri medicale.

Polițiștii din Iași au descins la persoanele bănuite că ar fi luat parte la bătaia unui om de afaceri

Mai multe percheziții au avut loc, miercuri dimineață, la persoane suspectate că au luat parte la un scandal, la ieşirea dintr-un club din Iași.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În urma perchezițiilor, trei bărbați și două femei   au fost duși la audieri.   Aceștia sunt cercetați în urma incidentului petrecut în noaptea de 8 spre 9 aprilie, atunci când un om de afaceri a fost bătut în fața celor doi copii, la ieșirea dintr-un club.

Citește și: Adolescent, prins cu un cuțit de 43 cm asupra lui, lângă un liceu din Brăila. „Scuzele” găsite de tânăr sunt halucinante

”În dimineaţa zilei de 12 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi au efectuat trei percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”,   a transmis, miercuri,   IPJ Iaşi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si