Duminică, 28 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, politiştii au fost sesizati prin Sistemul National de Apeluri de Urgentă 112, că in comuna Clejani, judetul Giurgiu, are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Politiştii au intervenit şi au restabilit climatul de ordine şi linişte publică, stabilind ca in conflict au fost implicati membrii a două familii din localitatea Clejani, cu vârste cuprinse intre 17 şi 35 de ani, iar în timpul altercatiei s-au folosit obiecte contondente, pietre si sticle, fiind rănite 5 persoane, din care una

a fost transportată la o unitate medicală din municipiul Bucureşti iar 4 au refuzat internarea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cinci persoane, rănite după ce o maşină a intrat într-un cap de pod, la Turda

Citeste si: Un elicopter al armatei venezuelene s-a prăbuşit. Toţi cei şapte oameni de la bord, decedaţi

Citeste si: Peste 400 de rachete, din Gaza spre Israel- Un israelian şi şapte palestinieni, ucişi

Mai multe persoane au fost conduse la sediul unitătii de politie pentru audieri, politistii efectuánd cercetări pentru documentarea întregii activitătii infractionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecatoria Bolintin Vale.

Pe raza localităti Clejani s-a instituit un dispozitiv suplimentar de mentinere a ordinii publice, format din politişti şi jandarmi, care desfăşoară activitătii în zonă pentru preintámpinarea oricăror manifestări de natură a perturba liniştea cetătenilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si