"E scandal la Năvodari, unde locatarii unui bloc s-au trezit cu o construcție ridicată chiar lângă geamurile lor. Inițial, primăria ar fi respins cererea de autorizare a noului imobil, dar proprietarii au avut câștig de cauză în instanță. Așa se face că între cele două clădiri e acum o distanță de aproximativ jumătate de metru, se plâng oamenii", a transmis Christian Sabbagh.

Întind mâna și ajung la vecini

Această femeie din Năvodari ne arată cât de mult s-a apropiat construcția vecină de blocul în care locuiește. Amprenta de la sol e una, dar la înălțime, distanța e și mai mică.

Iar în zona în care blocul este izolat, distanța mai scade puțin.

Citește și: Guvernul se mută la Parlament. Palatul Victoria intră în reabilitare

"Uitați cât material inflamabil este aici. Uitați cât de aproape, câți centimetri sunt până-n blocurile astea!", a spus o locatară.

Oamenii sunt nemulțumiți de afacerea care se dezvoltă lângă ei. Noua construcție ar urma să fie folosită ca spațiu comercial.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Au venit cu clădirea până în geamul de la baie, materialul din care se construiește e destul de inflamabil. Chiar am mers la toaletă și nici nu puteam deschide geamul. Cumplit!", a spus o locatară.

Această femeie își renovează apartamentul și se gândește cu groază la momentul când va fi nevoită să revină aici.

"Uitați unde e peretele... 30 de centimetri cred că e distanța între peretele dumnealui și geamul nostru.

Nu se respectă distanța, un metru jumătate. Mi-a intrat cu scândurile până în perete", a spus o locatară.

Locuitorii vorbesc și despre riscurile legate de siguranța lor.

"Viața locuitorilor acestui bloc este pusă în pericol. Nu s-a respectat nimic aici. Nici distanță, nici aprobări de la vecini. Uitați... dacă aici se parchează o mașină, da? Și apare un incendiu, cum mai vin pompierii, cum mai intră?", a spus un locatar.

Nu am reușit să discutăm cu proprietarul noii clădiri. Se pare însă că acesta ar fi obținut aprobare în instanță pentru ridicarea construcției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si