„Scene incredibile au avut loc într-o școală privată din Capitală. O profesoară a "predat" lecția jocurilor de noroc unor elevi din clasa a VI-a. Bingo a fost una dintre activitățile alese pentru Săptămâna Altfel. Cei care au ghicit numerele au fost recompensați cu dulciuri, iar pentru participare, părinții au plătit o taxă de 300 de lei fără să știe despre ce activitate este vorba. Când au aflat, au sesizat Inspectoratul Școlar.

Scandal după ce au jucat Bingo la școală

„Fetița a venit acasă și mi-a povestit că au jucat Bingo și ea nu a câștigat nimic. Când am verificat, în ultima zi au văzut jocuri de Bingo", a spus un părinte.
Bingo și școală, două cuvinte care nu au ce căuta în aceeași propoziție, o spun părinții care au rămas șocați când au aflat ce au învățat cei mici la ore. 25 de copii au luat parte la joc.
„Eu nu vreau ca copiii mei să fie expuși la așa ceva! Cum îi ducem la jocuri de noroc, la anul îi ducem să consume alcool și după droguri, despre ce vorbim”, a spus alt părinte.

Citește și: VIDEO- În marile orașe, localnicii găsesc la fiecare colț de stradă „raiul” păcănelelor. „În 5 minute nu mai ai niciun ban”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Lecția jocurilor de noroc a fost predată în Săptămâna Altfel, o perioadă în care elevii iau o pauză de la cursuri și au diferite activități educative. Reprezentanții școlii private spun că activitatea a fost aleasă în urma unei colaborări cu o agenție care furnizează exerciții extracurriculare. Jocul a fost predat în mod educativ, declară directorul instituției, iar profesoarele au vorbit în cadrul cursului despre istoria jocului Bingo.
În plus, reprezentanții liceului declară că tot scandalul a pornit de la un conflict mai vechi cu tatăl uneia dintre eleve, același părinte care a făcut sesizările, și că restul părinților

au fost de acord cu această activitate. Indiferent de conflict, psihologii condamnă transforamrea sălii de clasă în sală de jocuri.
Părintele elevei a făcut sesizări atât la Inspectoratul Școlar, cât și la ministerul Educației.
Inspectoratul Școlar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului au deschis o anchetă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si