Umăr lângă umăr, de parcă pandemia ar fi un mit care nu a atins Buzăul, oamenii s-au înghesuit la redeschiderea talciocului din oraș. Târgul a fost reamenajat ca o piață volantă pentru a putea funcționa legal, iar vestea că nu se mai percepe taxă la intrare i-a făcut pe oameni să uite de măsurile de protecție.

Polițiștii și jandarmii au intervenit

Pentru că numărul de oameni era mult prea mare, la târg și-au făcut imediat apariția polițiștii și jandarmii care au incercat să îi determine pe oameni să respecte regulile impuse de pandemie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Diana Șoșoacă, George Simion, Claudiu Târziu și alte 5 persoane au primit amenzi de câte 15.000 de lei fiecare

Au existat însă și persoane care au fost amendate pentru că nu ar fi păstrat distanța și nu purtau măști de protecție. Frustrați pentru că au fost nevoiți să aștepte, oamenii au inceput să huiduie și să îi insulte pe administratorii pieței.

Controale DSP și DSV

Talciocul nu a scăpat nici de controalele DSP și DSV. Administratorul târgului spune că, dacă nu sunt respectate regulile de distanțare, talciocul ar putea fi închis din nou.

Citeste si: VIDEO-Victimele care au depus plângere împotriva polițiștilor au murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si