Acești turiști care aseara petreceau in statiunea Mamaia și-au pierdut mințile când au văzut ca politistii si jandarmii invadeaza localurile! Oamenii legii le-au atras atenția petrecaretilor că trebuie să părăsească terasa deoarece toate localurile de pe litoral se închid la ora 23.00, conform noilor legi.

Iar jandarmii chiar le-au stricat oamenilor petrecerea nocturna.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai toti clientii de la malul marii s-au suparat de-a binelea din cauza programului mult prea scurt.

Citeste si: VIDEO| Nu au măşti, dar găsesc scuze

Tristete mare a fost si in Mamaia Nord

Tristete mare a fost si in Mamaia Nord, unde, in premiera absoluta, cluburile s-au inchis fix cand petrecerea trebuia sa inceapa. O tacere de mormant s-a asternut peste polul absolut al distractiiei de noapte.

Si in Centrul Vechi al Capitalei, unde aseara era aglomeratie mare, barurile se pregateau de inchidere. Un cuplu din Scotia care voia sa se aseze la terasa a fost instiintat ca in jumatate de ora angajatii pun lacatul pe usa.

Citeste si: Incredibil: ce era Iulia Vântur forțată să facă, de către Salman Khan

Capitala si alte 7 judete din tara au luat masura inchiderii teraselor dupa ora 23:00. Pentru scurt timp, si orasul Timisoara s-a aliniat la noile reguli, insa din greseala, sustine edilul Nicolae Robu. Dupa ce a dat si el legea cu pricina, primarul s-a razgandit:

In judetele care au instituit inchiderea teraselor si cluburilor la ora 23:00, amenzile pentru incalcarea legii pornesc de la 2000 de lei si pot ajunge pana la 5000 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si