"A fost scandal monstru aseară în Militari, la cel mai mare cartier rezidențial din vestul capitalei. Locatarii dintr-un bloc au început să înjure și să bată cu picioarele în ușa unui alt vecin. Totul pentru că a îndrăznit să anunțe compania de gaze despre o posibilă scurgere. Bărbatul și prietena lui s-au baricadat în casă de frică și au sunat la poliție, dar oamenii legii nu s-au grăbit să aplaneze conflictul până ce revolta vecinilor a ajuns la presă", a transmis Simona Pătruleasa.

Scandal în bloc, vecin baricadat în casă

Toți acești oameni se adunaseră aseară sub balconul chiriașului care a îndrăznit să anunțe compania de gaze despre scurgerile din scară. Erau foc și pară că- din cauza lui- muncitorii au venit și au oprit alimentarea în tot blocul.

Nu s-au oprit doar la înjurături și bătăi în ușă.

Bărbatul care a sunat și prietena lui s-au baricadat în casă de frică. Vecinii i-ar fi pus apoi lipici în gaura cheii și l-au amenințat cu bătaia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Speriat, chiriașul a sunat la poliție, dar oamenii legii nu s-au grăbit să aplaneze conflictul.

"Poliția a venit și a început să mă ia pe mine la rost că „dom'le dar oare de ce sunt vecinii ăștia supărați, nu cumva sunteți dvs. de vină” și eu am rămas șocat, că eu am sunat „eu am sunat pentru că oamenii ăștia uite ce fac, intră peste mine în casă și tu îmi spui că...”.

Și au plecat, n-au făcut nimic. Mi-au spus că „dacă vreți, faceți o plângere în următoarele trei luni", a spus chiriașul.

Când s-a văzut lăsat singur cu vecinii revoltați, bărbatul a sunat presa. Abia când reporterii au început să dea telefoane la Poliția Ilfov, aceștia au transmis că se pun în mișcare și vor acționa rapid să calmeze spiritele. Rămâne de văzut acum dacă omul va depune plângere.

Citește și: VIDEO- J.Lo și Ben, dezvăluiri emoționante. „Nu am simțit că mi-am pierdut doar iubirea vieții mele, ci și cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodată”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: