Proprietarul câinilor: "A început să arunce otravă, să-i hărțuiască, la un moment dat mi-a vopsit și gardul, i-a vopsit și pe căței, îi întărâta în permanență".

Citește și: VIDEO "A încercat să mă muște". Bătaie sângeroasă și acuzații de "canibalism" în Parlamentul României

Scandalul dintre cei doi vecini a degenerat după cum o demonstrează următoarele imagini.

De cealaltă parte a gardului, vecinul arătat cu degetul spune că a ajuns la disperare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Din ce motiv? De când s-a mutat aici, a venit cu câinii, iar de-a lungul anilor, deci nu de o lună, de două, de trei luni, tot timpul i-am spus că deranjează foarte tare. Sunt doi câini mari, care latră în continuu. Nu poți să faci absolut nimic, nu te poți odihni- și cu geamul închis se aude când latră", spune vecinul deranjat de câini.

La mijloc sunt Abi și Enzo, doi câini din rasa Achita americani, prea plini de viață, prea jucăuși și prea gălăgioși- spune cel care locuiește chiar lângă ei.

"De curând mi s-a născut o fetiță și ea a fost foarte afectată, a început să aibă fibrilații, pur și simplu începe să sughită, să se sperie din cauza lor. I-am zis să-i bage în casă, de ce nu-i bagă în casă? Nu vrea", mai

spune vecinul.

Scandal monstru pe lătratul câinilor[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Ce spun ceilalți vecini? Oamenii care locuiesc pe stradă s-au împărțit în două tabere.

"Când m-am mutat aici, acum trei ani, au început să latre non stop. Trei săptămâni nu am dormit zi-noapte. Când pleacă el de acasă, am văzut că latră non-stop", spune un alt vecin.

"Câinii latră ca orice câine de pe stradă și mai ales că nu sunt singurii câini de la casă din zona respectivă", consideră o vecină.

Proprietarul câinilor a depus o plângere penală sub acuzațiile de tentativă de omor, loviri și alte violențe, dar și amenințare și hărțuire, însă până la finalizarea anchetei a decis să-i ducă pe Abi și Enzo în alt județ, la părinții săi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si