În imagini e surprinsă încăierarea din stradă, filmată la câteva minute după ce nepotul lui Fane Spoitoru, în vârstă de 29 de ani fusese înjunghiat în curtea respectivei locuințe din cartierul Ferentari unde toți au luat parte la o cununie.

Agresorul, rudă cu victima, are 31 de ani și e cunoscut în lumea interlopă ca fiind o fire violentă.

Agresorul, rudă cu victima,

Agresorul, rudă cu victima

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

"Au venit aici, s-au îmbrătișat și au căzut în pahare", spune un martor.

Povestea ar fi alta, spun anchetatorii. Victima ar fi dansat lasciv la petrecere, iar asta l-ar fi înfuriat teribil pe Samir, acuzat de tentativă de omor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Individul ar fi spart o sticlă și l-ar fi atacat pe nepotul lui Fane Spoitoru. Tânărul ar fi căzut ca secerat într-o baltă de sânge iar prietenii l-au dus la spital.

Acolo medicii l-au băgat în operație de urgență. Avea mai multe răni la gât și abdomen.

Nepotul lui Fane Spoitori, înjunghiat la cununie[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Polițiștii au ajuns acolo abia după ce au fost alertați de medici.

Agresorul nu mai era, fugise. Cei rămași au fost luați la întrebări, însă au refuzat să le dea anchetatorilor informații care să-i ajute să îl prindă pe Samir.

Cinci dintre ei sunt cercetați penal pentru asta, iar vecinii se feresc să vorbească despre răfuiala sângeroasă.

Agresorul a fost capturat în cele din urmă și arestat preventiv la trei zile după ce și-a atacat rivalul.

Samir e un personaj controversat în lumea interlopă. Nelipsit de la petrecerile în care maneliști celebri îi fac dedicații fără număr. Potrivit unor surse judiciare, nici victima n-ar fi ușă de biserică.

Cunoscut în lumea interlopă drept fiu nelegitim al lui Ion Migdal, fratele răposatului Fane Spoitoru, tânărul ar fi consumator înrăit de alcool, iar atunci ar deveni destul de agresiv.

Deși sunt rude, între cei doi ar fi mocnit de mult un conflict. Mai exact de prin 2018, când tatăl agresorului care e în închisoare acum ar fi fost implicat într-un scandal violent cu alți indivizi din Clanul Spoitorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si