Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Scandal uriaș la Pneumologie. Rudele pacientul, urcate pe geam

Scandal uriaș la Spitalul de Pneumologie Marius Nasta după moartea unui pacient suferind de COVID. Rudele îndoliate au încercat să intre pe ferestre.

Iulian Ciurea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei despre care vorbim așteptau în curtea spitalului o veste despre ruda lor- un tânăr de 40 de ani diagnosticat cu COVID și internat aici- iar când medicii le-au spus că din păcate a decedat, oamenii parcă au innebunit.

Scandal uriaș la Marius Nasta cu rudele unui pacient mort de COVID

Măcinați de îndoială, au vrut să vadă cu ochii lor trupul neînsuflețiți și au dat buzna în spital, ba chiar au încercat să escaladeze clădirea ca să ajungă în saloane.

Citeste si: Cel mai mare focar de coronavirus activ la un cămin de bătrâni

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Încercarea lor a eșuat și au trecut, după câteva ore, la amenințări pe care le-ar fi trimis printr-un mesaj uneia dintre asistente.

Incidentul șocant s-a întâmplat acum când resimțim din plin efectele celui de-al doilea val al epidemiei de coronavirus.

Moartea unui pacient de COVID- scandal uriaș la spital

Capitala a înregistrat, în ultimele 24 de ore, peste 500 de cazuri dintr-un total de 3 343. Îmbolnăvirile tot mai multe nu fac decât să ne-aducă mai aproape de măsurile la care toată Europa pare că revine.

Citeste si: Ce risc de deces are Donlad Trump în urma infectării cu Covid-19. Un expert australian vine cu răspunsul

"Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și premierul Ludovic Orban, au anunțat înăsprirea controalelor în locuri publice și în instituții, dar și în mijloacele de transport. Vizați sunt cei care nu poartă mască", relatează Claudia Costanidiș, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI