Un activist care a surprins scenele de groază, spune că agenții așteptau în mașină întăriri, în timp ce scandalagiul flutura armele în văzul tuturor.

Vă avertizez urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

"Ia uitați oameni buni, în Timișoara, cu cuțit în mână așteaptă poliția"

Pe imagini se vede cum individul are într-o mână un cuțit, iar în cealaltă o altă armă, aparent un pistol și mai grav este un alt detaliu.

El amenința în mod repetat polițiștii, să vină polițiștii la el. Polițiștii erau în undeva la trei sute patru sute de metri, stăteau ascunși, probabil era frică

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Incredibil, așa ceva n-am văzut, uite poliție, polițiștii le este frică de individ, are cuțit în mână. Ia uitați, hai dl. polițist, haideți, că sunteți polițiști, ce stați acolo"

Primii care intervin sunt jandarmii

"Cuțitul, unde e cuțitul că avut cuțit în mână"

Culmea, tot bărbatul care a filmat aceste imagini ajută forțele de ordine și le arată jandarmilor unde a fost aruncat cuțitul.

"Haideți, aici, uitați aici cuțitul, aici a aruncat cuțitul individul jos. Da, exact aici, în locul ăsta a fost aruncat cuțitul. Aici a fost imobilizat de către jandarmerie, polițistul stătea în mașină și aștepta jandarmeria"

Am cerut un punct de vedere și de la reprezentanții IPJ Timiș. Aceștia spun că intervenția agenților este analizată.

Cât despre scandalagiul care a scos armele în public, acesta a ajuns la spital pentru o expertiză psihiatrică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si