Desi pana mai ieri se gasea din belsug in fitofarmacii, comerciantii spun, acum, ca n-au vazut si n-au auzit de Ethrel. Solutia care face ca rosiile romanesti sa se coaca mai repede pare sa fii devenit, peste noapte, un subiect tabu in magazinele care comercializeaza ingrasaminte.

Cercetorii din Buzau spun ca odata stropita planta cu lichidul diluat in apa, acesta produce modificari ale rosiei la nivel celular, adica o face sa se inroseasca mai repede.

Cine consuma regulat rosiile crescute artificial se alege, in timp, cu boli grave, spun specialistii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Grabiti sa faca profit, multi agricultori folosesc substanta ca sa aduca rosiile romanesti mai repede in piete.

Alternative sanatoasa exista, spun alti agricultori, care sustin ca folosesc ingrasamantul natural. Cat despre substanta care coace rapid rosiile, legumicultorii sunt convinsi ca e un mit.

Legumicultorii din Matca spun ca rosiile care sunt stropite cu substante chimice au foarte putin miez, iar samanta ramane necoapta. Luminita are trei copii si spune ca niciodata nu ar stropi rosiile cu substante chimice, pentru ca din aceleasi legume mananca si ei.




Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si