Polițiștii și jandarmii au fost nevoiți să intervină cu armamentul din dotare, iar în județul Brașov primele forțe care au fost chemate au fost nevoite să se retragă și să aștepte întăriri, după ce au picat în mijlocul unui conflict violent între vecini.

Citeste si: Epidemia noului coronavirus ar fi început de la jumătatea lui septembrie 2019 şi nu la Wuhan, relevă un studiu

Poliţiştii au dus la audieri 37 de persoane implicate în conflictul derulat duminică seara în sectorul 5, după ce la faţa locului au intervenit mai multe forţe de ordine care au fost nevoite să facă şi uz de armamentul din dotare.

Potrivit Poliţiei Capitalei, conflictul a fost spontan, declanşat pe fondul consumului de alcool.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incidentele au avut loc după ce mai multe persoane au ieșit în stradă să facă o petrecere, cu muzică. O persoană a sunat la poliție, iar polițiștii și jandarmii din București au intervenit.

Citeste si: Rafila: Trebuie gândită o strategie coerentă de reluare a activităţii

Poliţiştii şi jandarmii din Braşov au intervenit, duminică, în municipiul Săcele, pentru a aplana un conflict iscat între mai multe persoane care s-au bătut cu răngi și lopeți.

Un bărbat a fost strivit de o mașină. În urma conflictului, 18 persoane au fost duse la audieri. Alte șase au ajuns la spital. A fost scandal și în localitatea Mimiu din Prahova. Mai multe persoane s-au încăierat și apoi au atacat forțele de ordine venite să aplaneze conflictul.

Autorităţile au fost sesizate, în cursul zilei de duminică, 19 aprilie 2020, în jurul orei 15.30, cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele, judeţul Braşov, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane.

Când au ajuns, poliţiştii au observat mai mulți localnici care se luaseră la bătaie cu bâte și lopeți. Polițiștii au tras focuri de armă pentru a-i potoli pe scandalagii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si