Expertiza antropologica a osemintelor descoperite in padurea din Caracal arata cu certitudine - spun legistii- ca provin de la o adolescenta care a avut intre 15 si 19 ani.

Cu alte cuvinte este exclus ca ramasitele sa fie ale Alexandrei. Ar putea fi ale Luizei- cum sustine raspicat Gheorghe Dinca. Sau- la fel de bine- ar putea fi vorba de o alta victima a suspectului de orori in serie.

Numai testele ADN vor stabili adevarul.

Intre timp, in gospodaria lui Gheorghe Dinca, anchetatorii au adus un scanner special care poate sa vada daca se ascunde ceva in pamant.

Citeste si: EXCLUSIV. Gheorghe Dincă își terorizează colegii de celulă

Pot fi depistate- de pilda- eventuale ramasite umane care ar fi putut sa fi fost ingropate in curtea lui Dinca chiar si la o adancime de patru metri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Scannerul poate afla daca pe locul investigat s-au facut sapaturi recente sau daca exista orice fel de amenajari subterane.

Toate aceste urme apar pe ecranul aparatului sub forma a ceea ce specialistii numesc „anomalii".

Ceva ciudat, s-a descoperit deja si in curtea suspectului de crime in serie, potrivit unor surse din ancheta.

Pana acum, din curtea groazei au fost scoase peste doua tone de gunoaie.

Printre ele, multe haine de femei.

Abia acum, oamenii prind curaj sa vorbeasca despre cat de violent era Gheorghe Dinca.

O vecina povesteste ca- de nenumarate ori- a fost amenintata cu moartea de catre individul cu apucaturi bolnave.

In parale cu operatiunea de cautari, la Politia din Caracal, procurorii DIICOT fac audieri pe banda rulanta. Astazi- a fost invitat inca un personaj controversat- despre care oamenii spun ca ar controla un temut clan interlop.

Insa Nicusor Oaca nu a venit, motivand ca nu ar fi primit nicio citatie.

A venit, in schimb, unchiul Alexandrei, care formuleaza alte acuzatii grave: procurorul ar fi deschis dosar penal pentru disparitia copilei de 15 ani abia a doua zi, dupa ce a vazut cazul la Stirile Kanal D.

Materialul despre disparitia fetei a fost difuzat la o ora dupa ce Alexandra a sunat disperata la 112.

Totodata- Cumpanasu ii acuza pe politisti ca nu ar fi intrat peste Gheorghe Dinca pe motiv ca nu li s-a parut ca acolo ar fi fost tinuta o persoana rapita, cu toate ca fata alertase autoritatile.

Citeste si: Gheorghe Dincă, arestare prelungită


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si