”O descoperire macabră a fost făcută la marginea unui sat din Vaslui. Un cadavru a fost găsit într-o valiză, iar ancheta scoate la iveală detalii șocante. Trupul neînsuflețit ar fi fost plimbat prin localitate înainte de a fi abandonat. Criminaliștii au ajuns astăzi la casa unui suspect”,  a spus Christian Sabbagh.

Imaginile sunt surprinse pe treisprezece iulie, puțin după ora douăzeci și două un individ este filmat în timp ce trage după el o valiză pe ulițele satului.

Nu ține cont de câinii care latră și își vede de drum. Anchetatorii sunt convinși că în geantă era trupul neînsuflețit al victimei.

Sâmbătă 22:07 minute a trecut unul care târâia un troler. Am auzit pe stradă, dar să ies să văd, nu, nu m-a interesat. Am înțeles, cum spuneau vecinii, că i-ar fi căzut o roată”, spune un localnic.

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Apariție surpriză pe Arena Națională. Actorul Chris Hemsworth a fost bateristul lui Ed Sheeran, la concertul din București- antena3.ro

Valiza a fost abandonată pe un câmp de lângă localitate. De atunci au trecut alte două zile până când a fost dată alerta. Un pădurar a făcut descoperirea macabre. Oamenii sunt speriați după ce au înțeles că în satul lor s-a produs o crimă

”Eu am dormit cu ușa închisă la casă, de frică”, a spus un alt vecin.

Astăzi satul a fost periat de polițiști și criminaliști. În cele din urmă aceștia au ajuns la o casă din localitate, unde cred că locuiește principalul suspect, un bărbat de patruzeci și doi de ani. Și iubita sa este considerată suspect, dar cei doi nu erau acasă ,așa că procurorii au așteptat un mandat pentru a intra în locuință în căutarea de probe.

Victima e un bărbat de aproximativ patruzeci de ani. Anchetatorii cred că e din județul Bacău, iar de aici se dezvoltă un veritabil scenariu de film. Este posibil ca oribila crimă să fi avut loc în gospodăria verificată astăzi. Victima ar fi ajuns acolo ademenită cu servicii sexuale oferite de concubina suspectului, însă un scandal, izbucnit probabil de la plata necesară, ar fi degenerate. Pe surse se pare că victima și suspectul ar fi fost colegi de celulă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si