Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Scenariul care lasă PNL la ușă! Ce au spus Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu despre alegerile prezidențiale

Cei doi lideri politici au spus că atât PNl, cât și PSD, vor avea candidați la alegerile prezidențiale.

Redactia Stirile Kanal D,

Marcel Ciolacu

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Nici nu s-au stins bine ecourile după alegerile locale și europarlamentare, că a început tocmeala pentru scrutinul prezidențial. PSD, din postura partidului care a strâns cele mai multe voturi la nivel național, cere liberalilor să accepte un tandem Mircea Geoană – președinte, Marcel Ciolacu – premier. Răspunsul PNL-ului a fost unul tranșat”, a transmis Christian Sabbagh.

Citește și: Nicolae Ciucă: „Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem”. Președintele Senatului a votat la secția din Balotești

Ce a declarat Nicolae Ciucă

„Partidul Național Liberal va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale și toate aceste, cum este normal în viața politică și în dezbaterea publică, fac deliciul analizelor”, a spus Nicolae Ciucă, președinte PNL.

Și PSD neagă varianta unui astfel de scenariu.

Ce a spus Marcel Ciolacu

„Partidul Social-Democrat va avea candidat”, a spus Marcel Ciolacu, președinte PSD.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cu alte cuvinte, cei doi președinți anunță o vară fierbinte dacă alegerile prezidențiale vor avea loc în septembrie, așa cum e stabilit în acest moment.

„Aici este vorba de o confruntare politică. Sigur, nu ne așteptăm să fie un fel de tango”, a declarat Nicolae Ciucă.

Analiștii politici văd deja un traseu infernal pentru liderul PSD către Cotroceni.

Citește și: Marcel Ciolacu, val de critici față de Clotilde Armand și Radu Mihaiu: „Stau la televizor și se plâng”

„Chiar dacă domnului Ciolacu i-ar surâde ideea de a deveni președintele României, știe că pentru candidații PSD este o idee riscantă, care s-a terminat prost, cel puțin pentru ultimii candidați ai PSD din ultimii 20 de ani”, a transmis Valeriu Turcan.

Contactat telefonic, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, nu a dorit să comenteze varianta unei candidaturi la prezidențiale în tandem cu liderul PSD, care ar urma să ocupe funcția de premier.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI