Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe strazi nelinistea o poti taia cu cutitul. Oameni care nu nici nu mai stiu cum o sa arate ziua de maine Mai ales ca oficialii isi dau cu stangul in dreptul, ori de cate ori au ocazia.

Ce se spune azi, nu mai e valabil maine.
- Daca suntem in situatia sa luam aceasta masura o sa o luam.
- Cum? O sa stea politistul in capatul strazii si o sa legitimeze pe toata lumea?
- Este o chestiune pe care o sa o implementeze politia nationala, stiu sa faca asta, spune primarul Capitalei, Nicușor Dan.
Dar Politia Romana, cea care ar trebui in definitiv sa inchida anumite strazi ale Capitalei, nu ne-a oferit un punct de vedere.
„Haideti sa nu discutam la acest moment asa ceva. Vreau sa ii linistim pe bucresteni ca nu suntem intr-o astfel de situatie”, spune prefectul Capitalei.
„Pe noi ne a ametit de tot de tot ne a ametit”, spun bucureștenii.
Asadar, bucurestenii sa stea linistiti, cat de linistiti pot la o incidenta de 3.91 la mia de locuitori.

Scenariul cel mai negru al pandemiei- carantina totală

De facut, nu se mai face nimic, se prelungesc actualele restrictii si se mai ia in calcul inchiderea parcurilor pe timpul noptii, iar angajatii vor lucra in mai multe ture pentru a nu aglomera mijloacele de transport in comun.
„Nu s-a considerat necesar si oportun la acest moment sa fie introduse masuri restrictive noi. Foarte multi tineri se intalnesc in parcuri si au loc acolo adevarate petreceri”, spune prefectul Capitalei.


„Prea sunt multe adica sa nu vina si starea de urgenta”, consideră unii locuitori.
Practic si noi si autoritatile, suntem o stare de negare in care ne facem ca nu vedem cazurile care sar in aer. Ieri, din 10 mii de teste, 4041 au fost pozitive, adica rata de infectie sare de 40 la suta.
Si daca va imaginati ca este singura balba a autoritatilor, pregatiti-va pentru mai mult. Ieri s-a vorbit de o aplicatie care avea sa starneasca rumoare in spatiul public. O aplicatie care ar trebui sa ii urmareasca in timp real pe pacientii cu Covid 19.
„Este in curs de implementare acel a acelui sistem informatic care va permite care sa permita localizarea in timp real a persoanelor infectate”, spune primarul Capitalei.
„Mai trebuie sa ne puna niste cipuri si aia e sa monitorizeze cine esti, unde esti ce faci, cand pleci ca in filme”, spun oamenii.

România, rată uriașă de infectări din cauza pandemiei

Nu exista o asemnea aplicatie, spun reprezentatii Serviciului de Telecomunicatii Speciale. Este o simpla harta, construita in functie de adresele pacientilor cu Covid, si care ar trebui sa stabileasca in mod real, focarele oriunde in tara noastra.
„Ce o sa facem? O sa ajunga adresele persona non grata acele adrese unde ei spun ca nu vor devolua numele persoanelor inteleg dar daca ai dat adresa sunt oamenii asa de inspaimantati incat se vor repezi asupra acelor adrese sau daca te vor vedea ca iesi de

acolo s ar putea sa ai ghhinionul sa fii luat la bataie”, consideră avocații.
Dar oamenii oriunde s-ar afla parca nu mai au rabdare si nici incredere.
Mai grav e ca cei mai multi dintre noi, in loc sa ajute sistemul de santate aflat pe marginea prapastiei, il dinamitam din interior. Sătul să tot aștepte o ambulanță care să-l ducă la un spital suport, un bolnav de covid internat la Cardiologie, în Craiova, a devastat salonul și a semănat panică printre ceilalți pacienți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si