Cei doi hoți au început sp fileze vila din Hunedoara încă din aprilie. Unul dintre ei fusese angajat al proprietarului și credea că în interior se găsesc sume mari d ebani. Indivizii au supravegheat casa din tufișurile din apropiere. S-au ascuns și au urmărit poziționarea camerelor de supraveghere și mai ales programul locatarilor.

Au cumpărat o mașină veche pe care au pregătit-o pentru jaf. Indivizii au vopsit geamurile mașinii pe interior și au scos bancheta din spate pentru a putea înghesui prada pe care și-o imaginau uriașă.

În plus, au împrăștiat în mașină mucuri de țigară culese din baruri și pământ adus din județele vecine pentru ca anchetatorii să fie puși pe piste greșite în cazul în care ar fi ajuns la mașină. În plus, au descărcat de pe net hărți cu drumurile forestiere din zonă, pentru a se putea ascunde mai ușor.

Momentul jafului

În noaptea jafului purtau geci cu câteva numere mai mari, perne pe sub haine ca să pară mai grași, mănuși în mâini, cagule, ciorapi trați peste incălțăminte. Credeau că locatarii sunt în vacanță. Însă în vilă au dat de o bunică și de nepoții acesteia, de 8 și 10 ani. Femeia și copiii au fost legați în timpul jafului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Hoţii fac legea în mijloacele de transport în comun. Doi bărbați au fost surprinși de camerele de supraveghere furând dintr-un autobuz din București

Prada hoților: 37.000 de lei

Hoții au furat 37 de mii de lei și câteva bijuterii de aur. Au plecat și cu 3 dispozitive electronice care, credeau ei, stocau imaginile filmate de camerele de supraveghere.

De fapt, s-au păcălit singuri și au filmat routerul wi-fi și reciverele de la televizor.

Hoții sunt prinși

Indivizii au fost prinși abia în luna decembrie, iar acum sunt judecați la Sibiu. În arest au fost interceptați în timp ce vorbeau despre faptul că au greșit ziua jafului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si