„Pompierii din Miami au făcut o descoperire șocantă într-un bloc cuprins de flăcări. Ajunși la fața locului pentru a stinge incendiul, salvatorii au dat peste un bărbat împușcat. Se pare că în spatele focului care a dus la evacuare a zeci de rezidenți a fost o mână criminală”, a transmis Christian Sabbagh.

Citește și: Un tânăr din Anglia a intrat într-un incendiu să-și salveze familia! A sărit în flăcări chiar dacă avea spatele fracturat: „Fără el nimeni nu ar fi supraviețuit”

incendiu, miami, barbat impuscat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Clădirea cu nu mai puțin de 40 de apartamente a fost cuprinsă de flăcări luni, în jurul dimineții. Incendiul ar fi izbucnit la etajul al treilea, dar până la sosirea pompierilor focul a cuprins toate unitățile blocului din Miami. Mai multe echipaje au luptat pentru a stinge incendiul nu mai puțin de 15 ore. În timpul misiunii de salvare a rezidenților, pompierii au făcut însă o descoperire șocantă. La același etaj de unde a izbucnit incendiul, salvatorii au găsit un bărbat împușcat care se afla în stare gravă.

Victima în vârstă de 31 de ani era angajat al complexului de doi ani. El a fost dus de urgență la Jackson Memorial și este în stare critică. S-ar fi certat cu un alt bărbat, în vârstă de 73 de ani, care ulterior l-a împușcat pe angajat, apoi a dat foc imobilului. Suspectul este acuzat atât de incendiere, cât și de tentativă de omor.

Citește și: VIDEO Alertă! Grecii se pregătesc pentru incendii. Temperaturi record de până la 39 de grade au fost deja înregistrate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si