„Scene halucinante au fost filmate într-o stație de autobuz din Pitești. O tânără de 21 de ani a fost aruncată din mijlocul de transport în comun de niște indivizi care ar fi agresat-o, spun anchetatorii. Femeia a dat dovadă de un curaj ireal și s-a luptat ulterior cu agresorul. În schimb, martorii au privit nepăsători totul. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Aruncată din autobuz după ce ar fi fost agresată

Acesta e momentul terifiant în care tânăra agresată este azvârlită din mijlocul de transport în comun sub ochii martorilor care stau și se uită fără să intervină. Femeia se ridică. Urcă iar în autobuz și îi amenință pe indivizi că sună la Poliție. Dar este luată în derâdere și lovită.
O femeie din autobuz nu mai rezistă și îl ia la rost pe individul cu geacă albă.
Tânăra nu s-a dat bătută, iar în cele din urmă, au coborât indivizii, sătui să fie mustrați. Cel pe care fata îl lovește cu piciorul ar fi cel despre care polițiștii spun că ar fi atins-o în anumite zone, înainte să-i facă vânt din autobuz.
Nu era singur, ci împreună cu alți patru tineri. Camera de supraveghere i-a filmat când încă din stație, când au pus ochii pe victimă și au urmărit-o.

Trist e că niciun călător nu i-a sărit inițial în apărare.

Citește și: VIDEO- Coadă la Cluj pentru a recicla și a primi recompense. Ce beneficii au primit persoanele care au reciclat peturi și sticle?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Păi, nu se bagă că le e frică sau cine știe ce-ți face!”, a spus o persoană.
„Straniu e scenele au fost filmate pe 21 ianuarie în jurul orei 14. Adică în urmă cu mai bine de o lună. De atunci și până în ziua de astăzi polițiștii nu au fost în stare să identifice agresorii. Iar acum s-au gândit să facă public cazul, poate, poate le dă cineva o mână de ajutor”, a spus o altă persoană.
Iar după ce imaginile au apărut în spațiul public, individul care ar fi agresat-o pe tânăra de 21 de ani s-a predat. A fost lăsat în libertate, însă.
Anchetatorii au reușit acum să-i identifice și pe ceilalți patru tineri care erau cu el. Vor fi audiați ca martori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si