„Scene ireale au fost surprinse la Turnu Măgurele. O copilă de doar 11 ani, cu apucături de interlop, își terorizează colegii de școală. În timp ce îi bate, umilește sau le cere taxe de protecție celorlalți copii, fata este filmată de prietenele ei care o încurajează. În paralel, lucruri similare se petrec și într-o școală din Satu Mare, acolo unde un copil face legea cu pumnul.

Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

La 11 ani a terorizat mai mulți copii

Imaginile violente, unde protagoniști sunt niște copii de doar 11 ani, au avut loc în Turnu Măgurele. Agresiunea este începută de o fată, cunoscută în cercul ei de prieteni pentru comportamentul deplasat. După ce l-a obligat să îngenuncheze și l-a lovit de mai multe ori, fata i-a furat banii.

Citește și: VIDEO-Conflict în supermarket, în Sighetu Marmației. Cum s-a produs evenimentul din interiorul magazinului

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După ce a fost lovit, băiatul a încercat să se îndepărteze. Agresoarea l-a urmărit și bătut din nou, totul în timp ce prietenii ei filmau și se distrau pe seama victimei.

Copiii terorizați de colega lor au povestit acasă cele întâmplate. Părinții au anunțat autoritățile, însă sunt disperați că nu se iau măsuri.
„Asta face în oraș, nu e primul caz! Sunt mai mulți copii abordați de ea, agresați fizic, verbal, moral.

Zic copiii că umblă cu pumnal, briceag, cuțit!”, s-a plâns un părinte.
Chiar dacă are doar 11 ani, fata agresivă este cunoscută de poliție. De altfel, la școală este singura supravegheată de un consilier școlar din cauza episoadelor violente.
Un dosar penal, dar și o anchetă socială a fost deschisă în acest caz.
Și școala din Odoreu este terorizată de un bătăuș.
Filmarea a ajuns la părinții băiatului bătut.
Conducerea școlii ar fi propus scăderea notei la purtare în cazul agresorului.
Violența în școli a devenit un adevărat fenomen, spun specialiștii. Tocmai din acest motiv este indicat să îi învățăm pe copii cum să se protejeze în astfel de situații.
„Lucrul acesta nu poate să continue astfel. Dacă nimeni nu face nimic, iar părinții nu își învață copii să se protejeze și că au dreptul să o facă, ei vor continua să se simtă victime la nesfârșit”, a explicat un psiholog.
Un studiu recent arată că aproape 50% dintre elevi au fost victime ale bullying-ului în școli, iar 27% admit că au fost agresori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: