Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Scene incredibile s-au petrecut în sediul poliției din Târgu Jiu. Doi indivizi au umilit mai mulți agenți

Mai mulți agenți au fost umiliți de doi indivizi, în sediul poliției din Târgu Jiu. Suspecții se află în libertate.

Redactia Stirile Kanal D,

Polițiști umiliți, suspecți lăsați liberi [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

"Scene incredibile s-au petrecut în sediul poliției din Târgu Jiu. Mai mulți agenți au fost înjurați, amenințați și umiliți de doi indivizi. În doar câteva ore, aceștia au fost implicați în două scandaluri, dar de fiecare dată au plecat liberi. Colega mea Teo Argint este în direct. Teo, bună seara. Cum s-a ajuns la această situație revoltătoare?", a transmis Cristian Sabbagh.

Polițiști umiliți, suspecți lăsați liberi

"Prima dată, cei doi, tată și fiu, au fost implicați într-un scandal la ieșirea dintr-un club din Târgu Jiu. Se pare că ar fi lovit un polițist, motiv pentru care au fost încătușați și aduși la sediul IPJ Gorj. Surpriză însă. Procurorul a decis că pot fi cercetați în libertate.

Așa că indivizii au fost lăsați să plece. Însă pe holul poliției, au început să-i înjure și să-i amenințe pe agenții... neputincioși. În plus i-au acuzat că le-ar fi furat din buzunare. După o serie de cuvinte greu de reprodus, cei doi au plecat liniștiți. Din nou procurorii au deschis dosar penal pentru ultraj. Dar cei de la parchet spun că fac cercetări in rem. Adică știu fapta, dar mai au de muncă până la identificarea făptașilor.
Sindicaliștii din poliție cer acum schimbarea legii pentru a-i putea reține automat pe scandalagii de acest fel", a transmis Teodora Argint, reporter Știrile Kanal D.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Povestea de viață a Dacianei Sârbu, de la politică la antreprenor. Care a fost parcursul succesului?

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI