Polițiștii din stațiunea Târgu-Ocna l-au pus pe un tânăr să măture cojile semințelor pe care le-a mâncat într-un parc din localitate, după ce acesta a fost și amendat pentru consumul de alcool.

Citește și: Cât costă un sejur la Băile Govora, stațiunea cu cel mai curat aer din Europa

Trei tineri au fost amendați vineri noaptea în parcul din stațiunea Târgu- Ocna pentru consumul de băuturi alcoolice și pentru cojile de semințe prăjite aruncate pe trotuar. 

Scene inedite în stațiunea Târgu-Ocna

Scene inedite în stațiunea Târgu-Ocna

Ce a transmis Poliția stațiunii Târgu- Ocna 

„La data de 19 august a.c, în jurul orei 01.30, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Stațiunii Târgu- Ocna a depistat trei tineri, doi de 22 de ani și unul de 23 de ani, care consumau băuturi alcoolice, în parcul Trandafirilor din localitate. Cei trei au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 600 de lei. Totodată, la solicitarea polițiștilor, unul dintre tineri a măturat cojile de la semințele pe care le aruncaseră pe trotuar”, se arată în comunicatul poliției.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"La noi în oraș când se dau amenzi?"

Cele mai multe comentarii postate de utilizatori pe paginile de socializare apreciază gestul făcut de oamenii legii.

Unii spun că ar fi bine ca tinerii care aruncă semințe pe jos să fie puși să-și curețe cojile de semințe și în alte orașe, care se confruntă cu aceeași problemă a mizeriei din parcuri.

Citește și: VIDEO- Băile Felix, stațiunea sold-out.Grație investițiilor din ultimii ani, stațiunea este tot mai prosperă

Cei trei tineri – doi în vârstă de 22, al treilea de 23 de ani – şi-au petrecut seara bând şi mâncând seminţe într-un parc din staţiunea Târgu Ocna.

În jurul orei 01.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Staţiunii Târgu- Ocna, aflată în trecere prin parcul Trandafirilor, i-a observat pe cei  trei, dar şi mizeria pe care aceştia o făcuseră în jurul băncii pe care se odihneau. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si