Au fost surprinse imagini șocante în parcarea unui hipermarket din Cluj, în care un agent de pază lovește un bătrân și pulverizează spray lacrimogen în fața acestuia. În loc să intervină sau să sune la 112, trecătorii au scos telefoanele mobile pentru a filma incidentul. Poliția s-a autosesizat abia după ce imaginile au apărut în spațiul public, avertizând că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Incidentul a avut loc în parcarea unui hipermarket din Mănăștur.

Deși nu este clar conflictul dintre cei doi, paznicul a mers direct la bătrânul care aștepta în spatele unui gard și, după câteva schimburi de replici, a folosit spray-ul lacrimogen. Bărbatul, vizibil afectat, s-a așezat pe bordură, iar scandalul a continuat în timp ce trecătorii priveau fără să intervină.

Martorii au afirmat inițial că ar fi chemat poliția, dar niciun echipaj nu a intervenit. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, moment în care poliția a aflat despre incident. Verificările au arătat că evenimentul nu a fost reclamat la numărul de urgență. Polițiștii din Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu în legătură cu informațiile apărute în public.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Se pare că bărbatul agresat ar fi consumat băuturi alcoolice în curtea hipermarketului, ceea ce l-a iritat pe paznic. Ancheta poliției va clarifica întreaga situație.

Citește și: VIDEO "Noi voiam nuntă, nu înmormântare". Curg lacrimi de durere pentru Patrizia și Bianca. Tinerele care au murit îmbrățișate, în Italia, vor fi conduse pe ultimul drum sâmbătă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si