În strigătele furibunde de revoltă ale protestatarilor, individul, cunoscut drept „stegarul dac”, s-a cățărat pe clădirea Ministerului Sănătății amenințând că va intra peste Alexandru Rafila să-i ceară socoteală.

„Rafila, Rafila, va veni și ziua ta!”

În jur s-a adunat o armată de jandarmi, iar din birou, negociatorii au încercat să-l convingă să renunțe la gestul extrem. Degeaba.

„Să-mi spuneți ce vreți! 10 inși să intre la dezbatere.

Atât!”

Între timp, cei de la sol au devenit agresivi și a fost nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță după ce unui jurnalist i s-a făcut rău în buluceala generală- iar altul ar fi fost lovit.

Citește și: MAE a făcut o avertizare de călătorie pentru această țară. Piloții Ryanair au anunțat grevă în următoarea perioadă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Toți cei care s-au strâns aici fluturând steaguri cu chipul lui Iisus pretind în mod fals, spun autoritățile, că se încearcă introducerea vaccinării obligatorii. Manifestația a fost organizată de politicienii din AUR.

„Nu am nimic cu cei care vor vaccinuri... nu suntem animale!”

„Nu vrem să fie transformați copiii noștri în cobai!”

„Se știe bine că suntem vizați pentru a fi împuținați, ca să zic așa!”

„Eu am venit aici să pun umărul.... nu ne omoară nimeni, suntem liberi!”

„Go Trump, go patrioții.. vă iubesc!”

Alții și-au rupt din timp să vină la protest ca să-și verse alte ofuri.

„Ăștia vor să ne ia proprietățile, să fim săraci, dar fericiți!”

Ministrul Sănătăţii a explicat că în Strategia Naţională de Vaccinare nu se regăseşte nicio prevedere care să indice faptul că vaccinarea va deveni obligatorie.„Nu exista niciun fel de buna credința in fata ministerului, exista doar manipulare, minciuna, confuzie si iresponsabilitate in ceea ce privește sănătatea copiilor acestei tari!”, a declarat Alexandru Rafila.

„Se creionează o sectă.... că nimic nu e obligatoriu!”

Jandarmeria Capitalei a anunțat că cei din conducerea AUR, care au organizat protestul, au îndemnat participanții să blocheze intrarea în minister, după care au încercat să intre în clădire. Totodată precizează că mai multe persoane vor fi sancționate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si