Scene teribile au fost filmate aseară în fața unei covrigării din Baia Mare. Un angajat în vârstă de 23 de ani a fost atacat din senin de un fost coleg de liceu, care venise înarmat cu un cuțit. Din fericire, rănile au fost superficiale și nu i-au pus viața în pericol.  Astăzi, atacatorul a fost dus la spital pentru o expertiză psihologică. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Atacat cu un cuțit la patiserie

Încăierarea a avut loc aseară, în jurul orei 7, sub ochii câtorva trecători. Un băiat de 23 de ani, înarmat cu un cuțit a venit țintit la o covrigărie din centrul orașului Baia Mare, cu gândul să-și omoare fostul coleg de liceu, care lucra la magazin.

Citește și: Un tânăr din Argeș va sta mai bine de 3 ani dupa gratii pentru că a vrut să mănânce la fast-food. Cum s-a ajuns, de fapt, la această situație?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Doi polițiști locali aflați în zonă au auzit țipetele și au alergat spre cei doi tineri. L-au găsit pe angajatul covrigăriei rănit, în magazin iar agresorul fugise.

La caz au venit două mașini de poliție, dar și o ambulanță.

Polițiștii au identificat un tânăr de 23 de ani care prezenta mai multe răni prin tăiere în zona mâinilor. Bănuit de comiterea faptei este un tânăr tot de 23 de ani, aflat în custodia polițiștilor.

Atacatorul a fost prins de unul dintre polițiștii locali. I-a spus agentului că l-a înjunghiat pe fostul coleg de liceu pentru că ar fi fost un violator, dar nu a dat mai multe detalii.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar victima a fost dusă la spital și a primit îngrijiri medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si