• Apel la 112, după ce un bărbat a început să-şi bată familia. S-a enervat când i-a văzut pe polițiști.
  • A pus mâna pe toporul pe care îl avea în curte, şi-a aliniat familia şi i-a folosit pe post de scut în faţa poliţiştilor.
  • După zeci de minute de discuţii, mascaţii au intrat în forţă în curte.
    Bărbatul i-a atacat.
  • Bărbatul a fost în cele din urmă arestat fiind acuzat de ultraj.

Mascaţii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă după ce un bărbat, ameţit bine de aburii alcoolului, a început să-şi bată familia. S-a enervat şi mai tare când i-a văzut pe poliţişti, a pus mâna pe un topor, şi-a folosit soţia şi cei doi copii pe post de scut uman şi a rănit un poliţist.

Pentru această familie din Sectorul 2 al Capitalei coşmarul a început imediat după lăsarea nopţii. Capul familiei, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a venit băut şi nervos acasă! Era aşteptat de soţie şi de cei doi copii, un băiat de 10 ani şi o fată de 14.

Până şi vecinii se tem să povestească cu voce tare ce au văzut

Cea mică l-ar fi scos din sărite, iar bărbatul a început să o lovească. După ce mama a încercat să-i ia apărarea, individul a văzut negru în faţa ochilor. Până şi vecinii se tem să povestească cu voce tare ce au văzut.

Citeste si: O tânără polițistă strigă după ajutor. Femeia este mama a doi copii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Disperată, femeia a reuşit să intre in curte şi să sune la 112. La faţa locului au venit imediat poliţiştii de la secţia 7, care au încercat să aplaneze conflictul. Când a dat cu ochii de oamenii legii bărbatul s-a enervat şi mai tare. A pus mâna pe toporul pe care îl avea în curte, şi-a aliniat familia şi i-a folosit pe post de scut în faţa poliţiştilor.

Pe raza Secţiei 7 era şi un echipaj SAS care a intervenit prompt. S-a deplasat si un negociator pentru că bărbatul s-a deplasat in curte unde ameninta cu acte de violenta membrii familiei.

Mascaţii au intrat în forţă în curte

În zadar au încercat oamenii legii să îl calmeze pe bărbat, iar plânsetele familiei parcă mai tare îi alimentau furia. După zeci de minute de discuţii, mascaţii au intrat în forţă în curte. Bărbatul i-a atacat, însă după ce au fost trase mai multe focuri de armă neletală, scandalagiul a fost încătuşat.

Citeste si: VIDEO| A sărit în gol de la etajul 11

Înainte de scandalul cu mascaţii, s-ar fi bătut pe strada din faţa casei şi cu un amic, zilier ca el. În cartier toată lumea îi ştie de frică din cauza scandalurilor pe care le provoacă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul a fost în cele din urmă arestat fiind acuzat de ultraj. Cu toate acestea, familia lui nu a depus plângere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si