Scandalul s-a iscat pe o plajă din Eforie Nord. Mai mulți turiști au sărit la bătaie cu salvamarii, suparăți de faptul că aceștia străbat plaja cu ATV-urile, foarte aproape de prosoapele oamenilor, dar și pentru faptul că au fost atenționați să nu intre în apă, întrucât Marea Neagră era agitată.

Salvamarii, bătuți de turiști

Cei 6 agresori din București, care erau înarmați cu sticle de vin dar și cu bucăți de lemn, i-au atacat pe salvamari, pe care i-ar fi și mușcat de degetele de la mâini.

Citeste si: Un român a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mai mulți jandarmi. Avea urme de bocanc pe corp

Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului

Șeful salvamarilor din Eforie, care a fost la rândul său implicat în altercație, a rămas internat pentru că are răni în zona capului, iar un coleg de-al său are o fractură la un brat și umărul dislocat.

Citeste si: Bătaie în microbuz pentru aerul condiționat

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tot în grija medicilor a ajuns și unul dintre turiștii implicați în scandal, care ar fi fost lovit violent în zona feței.
Patru dintre agresori au fost chemați la audieri la sediul poliției Eforie.

Citeste si: O tânără de 17 ani a fost bătută până la moarte de familie pentru că s-a îmbrăcat cu o pereche de blugi

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si