Acest hotel de patru stele din centrul stațiunii Mamaia a renunțat la serviciile all inclusive de la începutul anului. De ce?

Avantaje și dezavantaje All Inclusive

Din păcate, costurile sunt atât de ridicate și nu se merită să mai investim. Lipsa personalului, risipa de marfă și costurile care au crescut foarte mult și atunci am renunțat la acest serviciu, a declarat Iolanda Nanu, director hotel.

Doar 46 de hoteluri de pe litoralul românesc au oferte all inclusive. Cei care păstrează acest tip de servicii oferă deja reduceri pentru rezervările făcute din timp.

Aceleași prețuri care au fost în acest an vor fi și în anul viitor. Au început și programele de early booking unde sunt reduceri de la 30 la 50% pentru pachetele all inclusive. Îi îndemn pe toți care vor să vină pe litoralul românesc să înceapă achiziția de pachete întrucât prind niște reduceri extraordinare, a declarat Sebastian Puznava, administrator hotel.

Citește și: Autocar cu 80 de pasageri, răsturnat în Constanța. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În schimb, tot mai mulți hotelieri din zona Varna, Bulgaria, se gândesc să renunțe la pachetele all inclusive.

Costurile au ajuns la sume cuprinse între 700 și 900 de leva pe cameră, pentru o vacanță. Adică între 1700 și aproape 2.300 de lei. De vină sunt prețurile la alimente. Dar renunțarea la all inclusive mai are o explicație: clienții vor avea posibilitatea să mănânce în stațiunile din zona hotelului și astfel vor fi sprijinite restaurantele.

În Albena situația stă diferit. Hotelierii se bazează pe alimentele produse în zonă și țin cu dinții de all inclusive.

Noi am upgradat șase hoteluri de all inclusive la ultra all inclusive. Avem servicii de ultra all inclusive luxury la 5 stele, iar pentru anul următor dorim să introducem și green all inclusive, unde tot ce vom folosi să fie din producție proprie, a declarat Puznava Dima, director de marketing.

Aproximativ 750 de mii de turiști străini merg în fiecare an pe litoralul bulgăresc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si