Fiecare câştiga cel puţin 500 de euro pe seară, bani care mergeau în buzunarele stăpânilor de sclave. Un milion de euro ar fi strâns de pe urma fetelor.

În stenogramele de la dosar apare şi numele lui Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu.

Citeste si: Măsuri în Marea Britanie pentru prevenirea coronavirusului

Cel care coboară din bolidul de lux e nimeni altul decât Cosmin Pop, poreclit „Şarpele nebunul”! E unul din capii grupării care ar fi racolat fete, ca să le oblige să se prostiueze- spun anchetatorii.

Individul era şomer în acte, însă rula sute de mii de euro şi se bucura de tot răsfăţul de pe lume, atât în ţară cât şi în străinătate. De altfel, într-o postare, şi-a avertizat rivalii că timpul lui este scump!

Un alt suspect de proxenetism e Codin Pop. Pentru el ar fi practicat prostituţia în străinătate mai multe tinere din Dej. De mai bine de un deceniu, ele ar fi strâns bani grămadă- din care individul şi-ar fi cumpărat mai multe apartamente, spaţii comerciale şi maşini de sute de mii de euro.

Lucian Jula ar fi alt traficant de carne vie. Bărbatul, spun procurorii, a mers atât de departe- că şi-a dus nevasta la prostituţie în Elveţia. Vreme de patru ani, femeia asta a făcut. Şi amanta lui ar fi avut aceeaşi soartă. E vorba de un fotomodel cunoscut în peisajul monden. Într-o discuţie telefonică interceptată, tânăr îi recunoaşte unei prietene cum a căzut pradă acestei lumi urâte.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Alba: Două persoane rănite în urma unui accident care a avut loc în Arieşeni

Aici începea tot calvarul tinerelor. În cluburile de lux, unde suspecţii de proxenetism le-au racolat, spun procurorii. Metoda folosită e una simplă: le ademeneau cu mirajul vieţii extravagante, fără griji.

Șampaniile scumpe veneau la masă cu artificii. Le făceau să-și piardă mințile, să se îndrăgostească și o dată ce picau în plasă, erau duse la prostituţie în localuri exclusivite din Elveţia, Austria, Dubai şi Italia. Dacă nu se supuneau- erau bătute. Drept dovadă, într-o altă convorbire, o altă tânără s-a plâns de tortură.

Fetele câştigau fiecare... între 500 şi 700 de euro pe noapte. Mină de aur pentru proxeneți la care ajungea mare parte din bani. Una dintre sclavele sexuale povestea într-o discuție telefonică că e obligată să plătească o chirie uriașă celui pentru care se prostitua!

Din gruparea de proxeneţi făceau parte 5 bărbaţi. Din 2016 până în 2020... 1 milion de euro ar fi câştigat de pe urma tinerelor racolate şi obligate să-şi vândă trupul. Dosarul trimis în judecată e stufos. Se pare că poliţiştii criminalişti au filat fiecare mişcare a indivizilor de multă vreme. În rechizitoriu apar şi alte nume sonore, din lumea mondenă, cum ar fi cel al iubitului Biancăi Drăguşanu. Se pare că Alex Bodi e cel care i-a vând lui Cosmin Pop, alias Şarpele Nebunu, un Rolls Royce, iar cei doi au convenit să-i plătească în rate. Însă interlopul nu se ducea personal la bancă să depună banii- drept dovadă sunt extrasele de conturi ataşate dosarului penal.

Citeste si: Numele lui Alex Bodi, prezent într-un dosar de proxenetism. Primele lui declarații: „Singura mea legătură este...”

Într-o singură zi- pe 14 august 2018, două dintre cele care se prostituau pentru el ar fi virat în contul lui Bodi câte 4 mii de euro fiecare. Sportivul a declarat pentru un cotidian național că nu avea habar cu ce se ocupă cel căruia îi vânduse mașina, însă apar des împreună la petrecerile din cluburile de lux. Într-unul din filmulețele publice postate pe internet de suspectul de proxenetism, chipul lui Bodi se zărește printre sticlele de șampanie aduse de ospătari ca la regi!

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De altfel, Şarpele Nebunu a apărut în imagini săptămânile trecute la o petrecere organizată în plină pandemie, lângă unul din şefii poliţiei din Dej, care este acum anchetat de superiorii de la IPJ Cluj. Atunci, liderul de sindicat, Dumitru Coarnă, susţinea că interlopul e curat ca lacrima că nu are cazier.

În dosarul proxeneţilor milionari sunt mărturiile celor care au fost exploatate ani la rând de aceşti indivizi fără niciun Dumnezeu. Pe lângă prostituţie, indivizii le puneau să facă împrumuturi pentru ei. De departe, cea mai tristă poveste e a unei femei de 40 de ani care vreme de 15 ani l-ar fi avut stăpân pe Codin Pop. Când nu a mai fost bună... bărbatul a îndepărtat-o din schemă iar asta i-a deschis ochii:

”15 ani mi-am sacrificat din viață și ți-am dat tot ce am avut!!! Am rămas pe drumuri după 15 ani și fără nimic și cu o grămadă de lume ce îmi cere bani!!! O să le spun să meargă la aia să le dea bani!!! Nenorocitule!!! Nu te gândești că am 40 de ani și tinerețea mi-am mâncat-o prin lume să fac să ne fie bine!!! Uite unde am ajuns!!! Cred că nici ratele la bancă nu ai plătit, nimic.”

Cei 5 stăpâni de sclave au fost arestaţi preventiv zilele trecute. Nu doar pentru proxenetism. Anchetatorii îi acuză şi de cămătărie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si