„M-au lovit în mod repetat cu biciul și cu pumnii, apoi am fost amenințat că-mi vor rupe picioarele dacă plec. Nu am primit niciun leu pentru munca depusă și mâncat o dată pe zi, resturi, cât să nu mor!”. Asta le-a povestit anchetatorilor unul dintre nevoiașii pe care cei 5 indivizi arestați i-au transformat în sclavi. El a fost dus cu forța în gospodăria groazei din Bozânta Mică, Maramureș, în urmă cu câteva săptămâni.

Odată ce a pus piciorul în infern a fost terorizat cu bătaia, înfometat și pus să muncească până la epuizare. Patru zile a ținut chinul, apoi bietul om a reușit să fugă. Nu pentru multă vreme, căci a fost prins în gara din Baia Mare și aruncat din nou în iadul sclaviei, până ieri, când l-au salvat mascații. Un alt năpăstuit al sorții, de loc din județul Timiș, spune că a fost sechestrat din iunie 2019. Atunci a fost ademenit de suspecți tot din gară cu promisiunea unui loc de muncă bine plătit, cazare și mâncare.

„Când am ajuns în curte, mi-a luat telefonul și actele ca să nu pot suna la poliție. Apoi, mi-a spus amenințător: De aici nu mai scapi! Am reușit să scap după trei săptămâni, dar m-a prins. M-a forțat să urc în căruță, zicându-mi că altfel mă va omorî.

Când am ajuns în gospodărie, m-a bătut cu biciul peste tot... ”, a mai spus bărbatul.

Forţaţi să muncească de la 7 demineaţa, până la 12 noaptea

Omul susține că era forțat să muncească de dimineața de la 7 până bătea ceasul de miezul nopții, și mânca o singură dată pe zi. Apoi, veneau episoade de teroare.

„Mă închideau în podul grajdului noaptea, ușa era ferecată cu lacăt, și lua scara ca să fie siguri că nu pot coborî.

Mă loveau cu biciul, cu lopata și cu furca!”, continua bărbatul.

Cel puțin 5 năpăstuiți ai sorții au avut parte de astfel de tratamente inumane pe care bestiile cu chip de om le aplicau fără milă. Indivizii, doi frați și cei trei fii ai lor, apărea în urmă cu doi ani într-un reportaj în care se făleau cu caii pe care-i au în gospodărie!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Şocant: Legaţi în lanţuri şi torturaţi

Acum a venit rândul să joace după cum au cântat judecătorii. Doi frați împreună cu cei trei fii lor au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Când i-au văzut încătușați, consoartele și rudele, strânse cu zecile în fața tribunalului din Baia Mare, parcă au înnebunit.

Oamenii care au venit ca apărători ai suspecților la tribunal se jură că nu au văzut niciodată pe cineva torturat în acea gospodărie.

Cele 5 victime salvată de procurori, au fost duse într-un centru din Baia Mare, unde primesc îngrijiri de la specialiști.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citeste si: Dezvăluiri despre abuzurile sexuale de la Seminarul din Huși: Autoritățile, pe urmele celor care au știut ce se întâmplă, dar au tăcut

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si