După trei luni de vacanță, pentru copiii de la Școala Nicolae Labiș din Sectorul 3 al Capitalei a mai urmat o săptămână fără cursuri.

Părinții spun că au aflat în ultimul moment că micuții lor vor avea în prima săptămână a anului școlar activități despre mediu și nu cursuri în bănci, totul din cauza renovărilor.

În prima săptămână, elevii au învățat în containere la o școală din Capitală

„Săptămâna Verde? De unde a mai venit și această săptămână? Știa cineva despre vreo Săptămână Verde? Nu a început deloc bine, atât pentru noi ca părinți, dar și pentru copiii noștri”, se plâng părinții.

Școala propriu zisă a început abia pe 18 septembrie, însă cursurile se fac în trei schimburi.

Cu orele de 35 de minute oamenii se întreabă ce vor reuși să învețe copiii lor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Care este, de fapt, diferența dintre zahărul din trestie și zahărul din sfeclă de zahăr. Care este mai sănătos- antena3.ro

Citeste si: Firma românească unde un simplu șofer are un salariu mai mare decât un prefect face angajări. Ce meserii se caută- wowbiz.ro

Citește și: Structura anului școlar 2023-2024: Când începe vacanța de toamnă în 2023?

Un corp din clădirea școlii este din iulie în renovare. De clădirea principală au fost agățate tobogane pentru deșeuri de construcții și peste tot sunt uneltele muncitorilor. La doar câțiva pași au fost amplasate și containere în care pot învăța câteva clase.

Edilul Sectorului 3, Robert Negoiță, a apărut de dimineață, pus pe fapte mari și promisiuni.

„Vom avea niște containere în plus, ca să evităm trei schimburi. Sper să reușim chestiunea asta. Nu suntem foarte departe și vom avea fluxurile separate. Intrarea va fi pe partea cealaltă și ieșirea va fi pe aici”, a spus primarul Sectorului 3.

Școala Nicolae Labiș este în curs de modernizare prin fonduri europene obținute de Primăria de Sector. O mie trei sute de elevi învață aici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si