Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Școala de Moși Crăciuni

Moș Crăciun a intrat în cantonament! Se antrenează din greu pentru a fi pregătit să își facă apariția, la sfârșitul anului. Exerseaza mersul, râsul și pregătește listele copiilor care vor primi cadouri pe 25 decembrie. Toate se întâmplă în Atlanta, unde sute de cursanți învață despre tainele de a fi Moși Crăciuni, la școala ce îi este dedicată.

Andreea Bolocan,

Școala de Moși Crăciuni există și în România

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Moș Crăciun vă iubește, indiferent ce ați face!

Cine este, cu adevarat, Mos Craciun? Este intrebarea pe care si-au pus-o generatii intregi de copii si la care o tanara regizoare a incercat sa gaseasca un raspuns. Femeia, pasionata de perioada Craciunului, a documentat saptamani la rand tot ceea ce se petrece la scoala …Mosului.

Nathalie Grace, director: ”Am stat o zi întreagă încercând să dăm naștere unor idei bune legate de Crăciun și ne-am oprit asupra unei școli pentru Moși, din State. Ulterior am descoperit că mai există o școală de acest gen, în Anglia.

Citeste si: Am furat startul Crăciunului

Cursuri de Moș Crăciuni

Cursurile care se organizeaza aici nu sunt deloc simple. Cei care isi doresc sa se ridice la inaltime asteptarilor celor mici trebuie sa invete despre cum sa paseasca ca Mosul, care sunt cele mai bune tehnici de fotografiere cu copiii, ba chiar si cum sa faca fata intrebarilor neprevazute pe care le primesc din partea acestora.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nathalie Grace, director: ”Închipuiți-vă toți acești 240 de oameni care vin și se înscriu la niște cursuri la care învață cum să fie animatorii perfecți ai perioadei Sărbătorilor. Adică fie să ajungă Moși Crăciuni, fie elfi sau chiar în postura soției Moșului.

Eforturile lor sunt spectaculoase și vor rămâne așa, oriunde s-ar duce să le etaleze.”

La aceeasi scoala ii gasim si pe elfi sau pe deja vestita Merry Craciun, sotia Mosului. Pentru toate categoriile exista nenumarate cursuri de perfectionare, al caror rezultat este sa aduca bucuria pe fetele celor mici.

Cine este Moș Crăciun

[Sursa foto: PixaBay]

Nu am niciun copil pe lista copiilor obraznici? Pe nimeni? Nimeni! Am doar niște copii cuminți care uneori mai fac prostioare.

Citeste si: VIDEO| Bradul din Brașov care cântărește 7 tone

Ce se întâmplă după ce termini un curs de Moș Crăciun

Odata ce finalizeaza cursurile, noua generatie de Mosi este trimisa in mai multe state, pentru a cultiva spirital Craciunului si a-i ajuta si pe altii sa il descopere. Iar tanara care a documentat tor procesul a descoperit si adevarata identitate a Mosului.

Nathalie Grace: ”Care este secretul Moșului adevărat? Cine știe cum reușește să facă ceea ce face? A fost foarte interesant să aflu părerile mai multor oameni și să văd ce înseamnă pentru ei să facă asta. Și la final am descoperit că nu există Moș Crăciunul perfect. Există doar spiritul Moșului, care se află în fiecare dintre noi.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI