In prima zi de cursuri, entuziasmul pe care alte scoli il arata prin fast, se citeste pe chipul elevilor. Ariana si Erick sunt printre cei 630 de elevi care abia asteptau sa inceapa scoala:

Ariana- eleva: E mult mai usor, nu e asa de stresant. Adica am ora, pot sa vin aici sa imi fac tema, invat si in plus si mai am timp si acasa.

Erick- elev: Tot timpul facem ceva mai diferit, asa ca nu este o actiune monotona, ci practic facem in fiecare zi ceva diferit, ceea ce ne motiveaza sa venim la scoala si sa progresam in fiecare zi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ruxandra Mercea- director scoala privata: Incepem orele la noua, se termina toate orele la 3 jumate sau 3:45. Au cel putin 50 de minute de pauza de pranz, au multe pauze afara in parc si au undeva la 5-6 activitati cu diferiti profesori in timpul unei zile.

Ceilalti elevi- din clasele primare- au fost asteptati de invatatoare in sali decorate intr-un stil vesel, astfel incat cei mici sa fie cat mai relaxati la ore.

O incaperea, de pilda, a fost transformata intr-un bistro.

Anca Nealcos- invatatoare: Pe langa bordurile decorate in asa fel incat sa transmita aceasta idee, la fel si intrarea in clasa, anul acesta copiii vor putea servi ceai in clasa in momentul in care vor dori. De asemenea, vom avea prajituri pe care le vom putea servi in ora 05:20

Timpul petrecut la scoala nu este apasator nici pentru profesori.

Cand simt nevoia, au la dispozitie un loc al lor- separat de cancelarie- unde se relaxeaza.

Peste 180 de oameni lucreaza la aceasta institutie de invatamant, singura din Romania atestata Cambridge. Performantele profesorilor de aici au reusit sa plaseze scoala in mai multe clasamente ca cea mai buna unitate de invatamant din tara.

La succesul dascalilor si implicit la buna educare a celor mici, participa si parintii.

Taxele de scolarizare din cadrul scolii Transylvania College incep de la 3630 de euro pentru cresa si gradinita si pot ajunge pana la 9.570 de euro pe an in cazul elevilor pentru liceu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si