Şcolile și liceele din Sectorul 5 al Capitalei  sunt închise, astăzi, deoarece, în  weekend, au avut loc activităţi de dezinsecţie. Totul după ce a fost semnalată prezenţa ploşniţelor în două unități de învățământ din acest  sector. Dar colega mea, Alexandra Cosman  ni se alătură cu detalii, a transmis Cristina Dorobanțu.

Școli închise pentru dezinsecție

Toate cele 54 de școli grădinițe și licee din Sectorul 5 al Capitalei au fost închise zilele acestea pentru dezinsecție.

Inclusiv astăzi cursurile au fost suspendate măsura a fost luată după ce părinții au semnalat că în două școli din acest sector au fost au apărut ploșnițele, iar autoritățile au decis să facă dezinsecție ca o măsură de prevenție pentru toate școlile astăzi au fost în școală doar femeile de serviciu care s-au asigurat că clasele au fost aerisite complet.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nici profesorii dar nici elevii nu au fost însă astăzi la școală.

Măsura a fost luată de primarul Sectorului 5 împreună cu ministrul educației, însă de mâine elevii se vor întoarce la școală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si