„Lista de scumpiri a Guvernului este lungă. Au fost majorate și accizele pentru combustibi l și pentru tutun. Diana Buzea ne explică”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Noi scumpiri în 2024

„Printre cei afectați de lista de scumpiri a Guvernului se numără și șoferii, nevoiți să scoată din buzunare mai mulți bani pentru combustibili. Accizele vor fi majorate în două etape: prima majorare deja a intrat în vigoare la 1 ianuarie, iar cea de-a doua va fi aplicată de la 1 iulie.

Concret, un litru de benzină costă deja cu 29 de bani mai mult, iar un litru de motorină, cu 26 de bani. Din iulie, vă spuneam că mai există o creștere, așadar se mai adaugă încă 43 de bani pentru litrul de benzină și încă 40 pentru litrul de motorină. În vară, şoferii vor plăti cu circa 40 de lei mai mult pentru un plin. Și fumătorii trebuie să știe că plătesc mai mult cu un leu pentru un pachet de țigări, din cauza creșterii accizelor la tutun”, a transmis Diana Buzea, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Vești proaste pentru români! 2024 vine cu noi scumpiri la sucurile cu zahăr și dulciuri

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: