Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Scurgere de gaze la metrou, între Constantin Brâncuși și Râul Doamnei. O casieriță a ajuns la spital

Între stațiile Constantin Brâncuși și Râul Doamnei ar fi avut loc o scurgere de gaze. O femeie ar fi ajuns la spital.

Redactia Stirile Kanal D,

Scurgere de gaze la metrou [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai mulți angajați de la Metrorex au trecut prin clipe de panică, iar o casieriță a ajuns la spital după ce ar fi fost intoxicată cu gaze la locul de muncă. Incidentul ar fi avut loc după ce între stațiile de metrou Constantin Brâncuși și Râul Doamnei ar fi avut loc o scurgere de gaze. Reprezentanții au refuzat să ofere informații- chiar dacă și astăzi- o echipă ISU a fost prezentă la metrou pentru verificări, a transmis Cristian Sabbagh.

Scurgere de gaze la metrou

Într-o tăcere de nedescris. Așa au avut loc astăzi verificările la stația de metrou Constantin Brâncuși- după ce mai multe persoane s-au simțit rău în urma unei scurgeri de gaze.

Chiar dacă echipa spune că nu a avut loc nicio scurgere- mirosul de gaze a putut fi simțit din plin cu o zi înainte- mai ales de cei care lucrau acolo. Patru angajate și trei agenți de pază au acuzat simptome de intoxicație. O casieră a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale- în timp ce restul au primit ajutor la fața locului.

Metrorex a transmis astăzi un comunicat prin care a confirmat doar că personalul a sesizat un- miros înțepător- și și-a asigurat călătorii că zona este monitorizată atent.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au efectuat măsurători cu aparatele portabile. În urma acestor măsurători, ISU nu a mai dispus măsuri care să aibă impact în transportul public de persoane.

În plus, reprezentanții de la metrou au anunțat că este monitorizat atent nivelul de gaze de la subteran și au dat asigurări că sistemul de ventilație funcționează în parametri optimi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI