„Ce știm sigur este că astăzi și mâine vom avea parte de viscol și ninsori în unele zone ale țării. Meteorologii au emis deja un cod galben și altul portocaliu. Colega mea Delia Săndulachi are datele exacte”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ne așteaptă viscol și ninsori în unele zone ale țării

„Un cod portocaliu de viscol intră în vigoare în această seară la ora 22 și este valabil până mâine dimineață.

Este vizată zona de munte din mai multe județe ale Moldovei. La peste 1.500 de metri altitudine sunt anunțate viteze ale vântului cuprinse între 110 și 130 de kilometri pe oră. Sunt prognozate furtuni extrem de puternice, de forța unui uragan care este măsurat, în mod normal, de la 119 kilometri pe oră în sus. Inclusiv vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.
Un alt cod galben de viscol și ninsori a intrat în vigoare astăzi la ora 14 și va expira mâine seară. Sunt vizate de aceste fenomene mai multe județe din jumătatea de nord a țării. Meteorologii spun că avertizările ar putea fi extinse și ca durată, dar și ca zonă de manifestare”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Un activist de mediu susține că localitățile din trei județe ale României ar putea fi troienite de ninsori în weekend

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si