„Corpul i-a fost găsit în saci, pe marginea drumului, însă cel care i-a luat viața este încă în libertate. Este vorba despre tânăra de 38 de ani, din Sectorul 6 al Capitalei care era dată dispărută de familie de mai bine de o lună. Deși cercul suspecților se strânge de la o zi la alta, iar înregistrările de pe camere îl vor indica cel mai probabil pe autorul crimei, în tot acest timp ucigașul umblă nestingherit pe străzi.

Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Ucigașul Mirelei, încă în libertate

De mai bine de o lună un criminal umblă liber pe străzi. Este cel care a ucis-o cu sânge rece pe Mirela, apoi i-a aruncat trupul pe marginea autostrăzii Bucureşti-Piteşti. Descoperirea șocantă aveau să o facă, întâmplător, câțiva muncitori în urmă cu doar câteva zile. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care crima oripilantă este descoperită. Unul dintre bărbați se pregătea să mute o butelie cu gaz din portbagaj în mașină, atunci când a văzut sacii de pe marginea șoselei. La locul faptei, criminaliștii au găsit mai multe rămășite umane.
„Aici cred că vorbim strict de imposibilitatea transportării integrale a cadavrului. Doi saci sunt mai ușor de transportat din casă în mașină, din mașina acolo unde a fost abandonat”, a explicat Dan Antonescu, criminolog.

Citește și: Primul suspect în cazul uciderii femeii, găsită tranșată pe autostrada A1, lângă Dâmbovița, percheziționat. Cine este și ce spun vecinii despre el?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ceea ce nu știa ucigașul în momentul în care și-a ales locul pentru a scăpa de cadavru este că zona era supravegheată video de nu mai puțin de 37 de camere. Polițiștii susțin că este doar o chestiune de timp până când vor găsi autorul omorului.
„A sperat că duce acel colet macabru într-o zonă unde nu va fi descoperit niciodată. Nu și-a pus problema că există acele camere de supravegheat, nu sunt vizibile noaptea”, a adăugat Dan Antonescu, criminolog.
Polițiștii caută acum o maşină care s-ar fi învârtit în zonă şi ar fi înconjurat locul de mai multe ori într-o noapte. Crima șocantă se crede că ar fi avut loc pe 6 martie, zi în care Mirela nu s-a mai întors acasă. Tânăra de 38 de ani lucra ca escortă și i-ar fi spus surorii sale că pleacă la o întâlnire. De atunci nu a mai dat niciun semn de viață.
Despre concubinul Mirelei, fostul soț declară că acesta i-ar fi făcut viața un calvar femeii.
Conform anchetatorilor, telefonul Mirelei nu a fost găsit asupra sa, dar asta nu i-a împiedicat pe polițiști să analizeze ultimele apeluri. O percheziție informatică este în curs, iar până în acest moment nimeni nu a fost reținut.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si