Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Se caută vinovații în cazul tragediei de la Odorheiu Secuiesc. Un adolescent a murit sub dărâmături

Cercetările în cazul tragediei de la Odorheiu Secuiesc continuă. Autoritățile încearcă să stabilească exact circumstanțele în care s-a produs evenimentul nefericit, în urma căruia patru tineri au fost prinși sub dărâmături, iar unul dintre ei a decedat.

Maria Stiuca,

Tragedie la internat- Se caută vinovații [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Mergem acum la locul unde s-a produs tragedia, la Odorheiu Secuiesc. Acolo se află colegul meu, Adrian Jătăreanu, care ni se alătură cu ultimele informații. Bun găsit, Adrian”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Se caută vinovații în cazul tragediei de la Odorheiu Secuiesc

„Bună ziua, Cristina! Bun găsit tuturor! Se fac anchete în lanț aici, la internatul liceului din Odorheiu Secuiesc. Una dintre cele mai importante este ancheta deschisă de polițiști. Vorbim aici despre un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Acest dosar va fi preluat cel mai probabil de un procuror care va trebui să stabilească mai apoi cine se face vinovat de producerea acestui incident.

În același timp, la fața locului au ajuns astăzi polițiști, criminaliști și specialiști care verifică ce s-a întâmplat. Vedeți cum arată locul dezastrului, practic, în această clădire erau cazați tineri care învățau la liceele de aici din Odorheiu Secuiesc. Vorbim despre un tânăr în vârstă de 17 ani care din păcate a murit și alte trei fete cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. Două dintre ele se află la spital în stare stabilă însă cea de-a treia este în stare gravă la Spitalul din Târgu Mureș.
Medicii spuneau că este intubată și sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Se fac anchete în lanț, autoritățile trebuie să răspundă în legătură cu ce s-a întâmplat aici și foarte important, primăria trebuie să verifice ce s-a întâmplat cu autorizația de construcție a companiei care lucra la internat, pentru că se făceau săpături pentru introducerea canalizării și se pare că constructorul ar fi săpat foarte aproape de clădire, iar din această cauză acest perete s-ar fi prăbușit”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: El este David, băiatul prins sub dărâmăturile internatului de la Odorheiu Secuiesc. Urma să își sărbătorească majoratul de Crăciun

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI