„Mai sunt câteva ore până când Târgul de Paște de la Craiova își va deschide porțile. Zeci de căsuțe cu bunătăți, figurine supradimensionate, decoruri încărcate cu flori și multe altele îi așteaptă pe vizitatori să pășească în povestea Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici. Când sunt așteptați vizitatorii, dar și ce activități pot face în târg aflăm de la colega mea, Teo Argint”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Se deschide Târgul de Paște de la Craiova

„Primii vizitatori sunt așteptați de la orele 16.00, atunci când se va deschide Târgul de Paște aici, în parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Cu toate acestea, curioșii au început deja să vină și să își facă poze cu Albă-ca-Zăpada, dar și cu căsuțele piticilor, în care comercianții din toată țara vor vinde bunătăți tradiționale. De altfel, majoritatea dintre ei au ajuns deja și își pregătesc tarabele cu mâncare, dulciuri și produse handmade, pentru primirea vizitatorilor.
Astfel, dacă alegeți să vă petreceți o zi la Târgul de Paște, aveți la dispoziție o serie de activități interactive. Dacă sunteți amatori de senzații tari puteți vedea orașul de la înălțime în Roata Panoramică, puteți experimenta roller coasterul, o plimbare cu bărcuțele pe lac sau cu carturile electrice pe pistele special amenajate.

Citește și: VIDEO- Fără permis de ședere în Marea Britanie. Ce categorii de persoane pot profita de acest lucru?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, vor fi numeroase ateliere pentru copii, de la vânătoarea de ouă de Paște, până la concursuri de șah, expoziții și spectacole.


Dar până să ajungeți la Târgul de Paște puteți opta pentru o plimbare cu autobuzul turistic, ce va circula pe lângă toate obiectivele turistice ale orașului și va avea oprirea finală în fața parcului.
Nu uitați, așadar, târgul se deschide astăzi, de ora 16 și va putea fi vizitat până pe 12 mai”, a transmis Teodora Argint.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si