"Nici bine nu s-au linștit apele după ce coaliția a stabilit calendarul alegerilor, că alianța PSD-PNL este zguduită de un alt cutremur politic. Primăria capitalei e mărul discordiei, mai ales că e râvnită de doi potențiali candidați, Gabriela Firea, din partea PSD și Sebastian Burduja, de la PNL. Premierul le da șanse egale, dar aduce în discuție și varianta unui candidat independent susținut de ambele partide", a transmis Cristian Sabbagh.

A început lupta pentru Primăria Capitalei

Perla coroanei, primăria capitalei, este râvnită de mai mulți potențiali candidați. Unul dintre ei, Gabriela Firea, pe care premierul a ținut să o și împace in conferință.

După ce s-au îmbrățișat, premierul i-a tăiat din speranțe fostului edil al capitalei. Întrebat daca social democrații și liberalii vor susține un candidat comun pentru primăria capitalei, dintre Gabriela Firea și Sebastian Burduja, premierul a dat un răspuns tranșant.

"Șanse egale!", a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Cine a fost Cifor, băiatul de 13 ani care și-a pierdut viața după antrenamentul de fotbal? ,,Acest tânăr "lăstar" al comunității noastre, ne-a părăsit''

Atât Firea, cât și Burduja se aflau în primul rând din sală. Dacă liberalul, actual ministru al energiei, s-a abținut din a avea o reacție, Gabriela Firea a fost mult mai expresivă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Dar zâmbetul e doar de scurtă durată, după răspunsul premierului, iar Gabriela Firea devine vizibil iritată.

Între timp, șeful executivului pare că îi taie tot mai mult din șansele pentru Primăria Capitalei.

Trebuie să ai ceva în tine să poți face această muncă. Cea mai mândră muncă e să fii ales la tine, în orașul tău, să muncești pentru locul în care te-ai născut, a declarat Marcel Ciolacu.

Dar Gabriela Firea pare că nici nu vrea să audă de orașul din inima Moldovei, în care s-a născut.

Pe mine mă interesează mai mult decât candidatura mea la care am ținut și am spus-o public, mă interesează ca Bucureștiul să devină un oraș așa cum a fost în anii trecuți, a declarat Gabriela Firea.

Surse politice spun că un scenariu luat în calcul pentru Primăria Capitalei ar putea fi și un candidat independent susținut de liderii PSD și PNL.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si