Cine nu se grăbește să comande s-ar putea să rămână cu masa de Crăciun goală. Unele restaurante care livrează masa de sărbători de-a gata se pregătesc deja să închidă listele de comenzi. Și pe cozonaci e bătaie. Deja sute au fost rezervați în cofetării și patiserii pentru ajunul Crăciunului, a declarat Cristian Sabbagh.

Se închid comenzile de sărbători

Această băcănie s-a trezit cu o avalanșă de comenzi pentru masa de sărbători.

Pachetele includ un meniu complet, iar oamenii au început să comande mult mai devreme față de anii trecuți.

"O pulpă de porc e gătită la cuptor, marinată mult timp înainte, gătită încet ca să rămână fragedă carnea. Platoul cu turul țării care a făcut carieră la noi, a prins foarte bine în restaurant, publicul foarte tânăr îl iubește", a spus un comerciant.

"Toate meniurile sunt pentru patru persoane. Cel cu purcel de lapte, aperitive ca salata de boeuf, tobă, lebăr, ciorbă, sarmale, dar și alte bunătăți costă 1500 de lei. Cel vegetarian costă 746 de lei, iar cel cu porchetta, vestita friptură italiană, ajunge la aproximativ 1000 de lei. Listele s-ar putea închide în doar câteva zile", a transmis Mădălina Bichir, jurnalist Știrile Kanal D.

"20 noiembrie a fost data la care am anunțat pachetele pentru Crăciun.

Ne apropiem de 100, dar spre deosebire de anii trecuți, când am avut mai multe comenzi, acum pachetele sunt mai consistente și atunci suntem în etapa în care analizăm că în 2-3 zile ar trbeui sa închidem listele ca să ne facem treaba bine", a declarat Marius Tudosiei, proprietarul unei băcănii.

Și comenzile de cozonaci curg pe bandă rulantă. În această cofetărie, listele s-au deschis de la începutul lunii decembrie.

"- Aș dori sa dau si eu o comanda de 4 cozonaci pentru 23 decembrie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

- Noi preluăm comenzile doar pe site, cu plata online", a spus un cumpărător.

"Nu am timp să pregătesc și ăsta e motivul pentru care aleg sa comand cozonacii, o să comand și celelalte preparate pentru că nu am timp", a spus un cumpărător.

Cozonacul ENCHANTE este vedeta, care conține cacao, nucă, stafide și portocale confiate. Unul de 850 de grame se vinde cu 115 lei.

"Până acum, 800 de cozonaci au fost comandați în această patiserie, iar până de sărbători estimările arată că se vor comanda circa 4.000 de cozonanci, față de 2.400 câți s-au comandat anul trecut", a transmis Mădălina Bichir, jurnalist Știrile Kanal D.

"La noi comenzile au început de acum două săptămâni, dar săptămâna asta au început să curgă comenzile", a spus un proprietar.

Și în această cofetărie telefoanele sună zilnic. Deja peste 100 de cozonaci au fost rezervați și urmează să fie ridicați în Ajun.

"Avem deja comenzi telefonice, majoritatea vor pe 23-24 să îi ridice.

Cam de o lună de zile, clienții fideli știu că trebuie să facă comenzi din timp și cer la data respectivă", a spus un proprietar.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cozonacii de 500 de grame costă 50 de lei, iar cei la un kilogram ajung la 100 de lei.

Citește și: VIDEO- Afumăturile de acasă ajung în toată Europa. Pofticioșii trebuie să scoată aproximativ 500 de lei din buzunare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si