Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Se răspândește varianta „Pirola”. Este mai periculoasă decât tulpina Omicron

Noua variantă Covid, denumită Pirola, circulă deja în Danemarca, Statele Unite, Israel și începând cu săptămâna aceasta a ajuns și în Marea Britanie.

,

Se răspândește varianta „Pirola” [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Cu ce este diferită față de Omicron și cât de repede se răspândește ne spune colega mea, Claudia Costandiș.

Claudia, bună seara! Te ascultăm.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bună seara, Silvia! Bun găsit doamnelor și domnilor. Dacă până acum Omicron a fost considerată drept cea mai infecțioasă tulpină a Coronavirusului, ei bine, o nouă amenințare vine acum din partea Sars-Cov2. Experții în sănătate au sub supraveghere o nouă sub tulpină, numită Pirola. Sub tulpina de omicron este considerată a fi mult mai contagioasă întrucât ar fi suferit peste treizeci de mutații, potrivit celor de la Organizația Mondială a Sănătății.

Totuși, virusologii sunt îngrijorați cu privire la faptul că această subtulpină ar putea ocoli imunitatea pe care oamenii deja au dobândit-o în urma vaccinării sau a unor infecții anterioare. Totuși, tot virusologii avertizează că este prea devreme pentru a ne pronunța dacă această sub tulpină va avea efecte mai severe asupra organismului uman, întrucât, în momentul de față, sunt analizate primele cazuri descoperite cu infecție Pirola. Momentan, acestea au fost informațiile, Silvia, mă întorc la tine.

Citește și: VIDEO- S-au înmulțit cazurile COVID. Aproape 5.000 de cazuri în România

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI