Dorința recentă a Juliei de a-l cunoaște pe Sebastian sau cel puțin de a conversa mai mult cu acesta a atras atenția celorlalți concurenți.

Pe lângă Roberta, care este convinsă că adversara ei a mințit în momentul în care a spus că nu este interesată de Sebastian, nici Robi nu prea are cuvinte de laudă la adresa blondinei.

Citește și: VIDEO "Ești nesimțită". Deranjat de comportamentul Virginiei față de Patrick, Robi a răbufnit. Toți au rămas mască: "Pupă-te până o să te doară buzele"

julia casa iubirii, roberta casa iubirii, sebastian casa iubirii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe lângă faptul că Roberta crede că Julia pune ceva la cale, Robi este convins de faptul că aceasta își dorește o relație cu Sebastian.

Robi către Robert: „ Dacă ai ști câte aere a prins Julia, nu ai idee. Pentru chestia cu Roberta că s-a certat așa un pic din cauza ei. Acum crede că Sebastian o să fie cu ea 100%”

julia casa iubirii, roberta casa iubirii, sebastian casa iubirii

Roberta a intrat la bănuieli. Nu înțelege ce urmărește Julia: „Măcar putea să fie sinceră”

Roberta nu poate să înțeleagă dorința bruscă a Juliei de a se apropia de Sebastian, în condițiile în care în trecut tânăra a spus că nu ar vrea să aibă alături un bărbat cu atitudinea lui. Deranjată și dezamăgită, Roberta a intrat la bănuieli în privința intențiilor Juliei.

Denisa: „Te-a deranjat că s-a cerut Julia la Sebastian?”
Roberta: „Nu că m-a deranjat.

Încearcă să facă ceva. E clar.”
Denisa: „Ce să zic? Poate vor să vorbească doar de situație.”
Roberta: „În fiecare zi? Și ieri, și azi… Adică, din partea mea poate să facă ce vrea. Măcar putea să fie sinceră, nu când zicea că n-ar fi niciodată cu un bărbat ca el, că nu-i place. Zicea că nu-i place comportamentul lui și că n-ar fi cu el.”

Citește și: VIDEO „Te iubesc!” Patrick, șoapte dulci pentru Virginia, în văzul tuturor! Concurentul și-a dat frâu liber sentimentelor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si