Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Julia și Sebastian, cel mai nou cuplu din „Casa iubirii”? Robi și Roberta au văzut deja apropierea dintre cei doi concurenți

Roberta, extrem de deranjată de vizitele pe care Julia i le face lui Sebastian. Tânăra nu își poate explica decizia concurentei.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dorința recentă a Juliei de a-l cunoaște pe Sebastian sau cel puțin de a conversa mai mult cu acesta a atras atenția celorlalți concurenți.

Pe lângă Roberta, care este convinsă că adversara ei a mințit în momentul în care a spus că nu este interesată de Sebastian, nici Robi nu prea are cuvinte de laudă la adresa blondinei.

Citește și: VIDEO "Ești nesimțită". Deranjat de comportamentul Virginiei față de Patrick, Robi a răbufnit. Toți au rămas mască: "Pupă-te până o să te doară buzele"

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe lângă faptul că Roberta crede că Julia pune ceva la cale, Robi este convins de faptul că aceasta își dorește o relație cu Sebastian.

Robi către Robert: „ Dacă ai ști câte aere a prins Julia, nu ai idee. Pentru chestia cu Roberta că s-a certat așa un pic din cauza ei. Acum crede că Sebastian o să fie cu ea 100%”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Roberta a intrat la bănuieli. Nu înțelege ce urmărește Julia: „Măcar putea să fie sinceră”

Roberta nu poate să înțeleagă dorința bruscă a Juliei de a se apropia de Sebastian, în condițiile în care în trecut tânăra a spus că nu ar vrea să aibă alături un bărbat cu atitudinea lui.

Deranjată și dezamăgită, Roberta a intrat la bănuieli în privința intențiilor Juliei.

Denisa: „Te-a deranjat că s-a cerut Julia la Sebastian?”
Roberta: „Nu că m-a deranjat. Încearcă să facă ceva. E clar.”
Denisa: „Ce să zic? Poate vor să vorbească doar de situație.”
Roberta: „În fiecare zi? Și ieri, și azi… Adică, din partea mea poate să facă ce vrea.

Măcar putea să fie sinceră, nu când zicea că n-ar fi niciodată cu un bărbat ca el, că nu-i place. Zicea că nu-i place comportamentul lui și că n-ar fi cu el.”

Citește și: VIDEO „Te iubesc!” Patrick, șoapte dulci pentru Virginia, în văzul tuturor! Concurentul și-a dat frâu liber sentimentelor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI